Football Talk

«Βγήκε εκτός γιατί... χαλάρωνε σε θέση οφσάιντ»: Ο Ρονάλντο έφτασε στο γήπεδο με λιμουζίνα και αγωνίστηκε με ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας!

«Βγήκε εκτός γιατί... χαλάρωνε σε θέση οφσάιντ»: Ο Ρονάλντο έφτασε στο γήπεδο με λιμουζίνα και αγωνίστηκε με ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας!
Σε μία... ξεχωριστή αναμέτρηση συμμετείχε ο Ρονάλντο Ναζάριο, ο οποίος έφτασε με λιμουζίνα σε ερασιτεχνικό αγγλικό γήπεδο!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ρονάλντο Ναζάριο να αγωνίζεται ξανά, είχαν οπαδοί της Phoenix FC, ομάδας που αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας και μάλιστα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος που συμμετέχει!

Το «φαινόμενο» έφτασε, λοιπόν, στην περιοχή Έσεξ με λιμουζίνα και αγωνίστηκε σε αναμέτρηση που διεξήχθη από τη στοιχηματική εταιρεία Paddy Power και στο πλαίσιο της λειτουργίας Super Sub, η οποία μεταφέρει τα στοιχήματα, όταν ένας παίκτης βγαίνει αλλαγή.

Στον Βραζιλιάνο δόθηκε το όνομα «Ντέιβ Γουόλς», έτσι ώστε να συμμετάσχει στην αναμέτρηση.

Ο ίδιος πέρασε στο ματς με το σκορ να είναι στο 4-0 κατά της ομάδας με την οποία αγωνιζόταν και παρά το γεγονός πως επιχείρησε μία εντυπωσιακή ραμπόνα από το κέντρο, δεν κατόρθωσε να αλλάξει πολλά, ενώ «εντοπίστηκε» να... χαλαρώνει και να είναι επανειλημμένα εκτεθειμένος!

Εν τέλει, ο Ρονάλντο βγήκε εκτός, καθώς δεν γυρνούσε έγκαιρα πίσω, όμως το σίγουρο είναι πως όσοι συμμετείχαν στον εν λόγω αγώνα, βίωσαν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0