Football Talk

Η γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία έχει παρασκήνιο: Ο Στάνκοβιτς την «έφτιαξε» και ο Λέικ τα... άκουσε! (video)

Η γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία έχει παρασκήνιο: Ο Στάνκοβιτς την «έφτιαξε» και ο Λέικ τα... άκουσε! (video)
Όλοι έχουν εικόνα της «βολίδας» του Λιβάι Γκαρσία στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στα Play Offs. Υπήρξαν, όμως, και κάποιες πολύ σημαντικές... λεπτομέρειες!
Ο Λιβάι Γκαρσία κατάφερε μέσα σε 15 λεπτά, να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος.

Στην πρεμιέρα της «Ένωσης» στα φετινά Play Offs της Stoiximan Super League, ο επιθετικός από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 79ο λεπτό, και ανέβασε με το... έτσι θέλω τον δείκτη του σκορ, στο τελικό 0-4!

Και το γκολ στο 88' και το δεύτερο στο 90+3', ήταν εντυπωσιακά, αλλά όχι εξίσου! Σαφώς το πρώτο «κέρδισε» τις εντυπώσεις, αλλά πόσοι παρατήρησαν το «παρασκήνιο», πίσω από αυτό;



Ο Λιβάι Γκαρσία υποδέχθηκε ιδανικά την μακρινή μπαλιά του Στάνκοβιτς, «οδήγησε» την μπάλα, παρά την πίεση των αντιπάλων του και εξαπολύοντας έναν κεραυνό, βρήκε δίχτυα.

Αμέσως μετά, η κάμερα γύρισε προς τον Στάνκοβιτς που με μία χαρακτηριστική κίνηση έλεγε -αστειευόμενος προφανώς- πως αυτός «έφτιαξε» το γκολ και πρέπει να του πιστωθεί η ασίστ!

Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, ήταν όλα τα λεφτά η αντίδραση του Λιβάι Γκαρσία, δευτερόλεπτα πριν σκοράρει!

Συγκεκριμένα, στο τράβηγμα του παίκτη της Λαμίας, Λέικ, γύρισε και τον κοίταξε άγρια, ενοχλημένος από την κίνηση του αντιπάλου του, χωρίς να είναι εμφανές, αν του είπε και κάτι!

Παρά τα δευτερόλεπτα που «έχασε» κοιτώντας τον, διατήρησε και την απόσταση από αυτόν, αλλά και την μπάλα στην κατοχή του, πριν σκοράρει!

Και πώς μετά, να μην «τραβάει» τα μαλλιά του ο Κάλενς και να τον αποθεώνει ο Αλμέιδα;

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0