Football Talk

Η Ρεάλ Μαδρίτης «τρίβει» τα χέρια της μετά το γκολ του Γκιουλέρ, που ήταν σαν να το έβαλε ο Εζίλ! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης «τρίβει» τα χέρια της μετά το γκολ του Γκιουλέρ, που ήταν σαν να το έβαλε ο Εζίλ! (video)

Ο Αρντά Γκιουλέρ, το νέο wonderkind της Ρεάλ Μαδρίτης, σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της «Βασίλισσας» θυμίζοντας σε ακραίο βαθμό ένα γκολ του Μεσούτ Εζίλ, από τον οποίο κάποτε είχε πάρει το «χρίσμα» στη Φενέρμπαχτσε, παρουσία του... Αλί Σαμάτα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Θέλτα με αρκετή δόση… τύχης για να φτάσει στο επιβλητικό 4-0 επί των Κελτών (10/03) για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Ωστόσο, οι φίλοι της «Βασίλισσας», πέρα από τη νίκη, έχουν να κρατήσουν και το γκολ του Αρντά Γκιουλέρ. Ο 19χρονος Τούρκος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τέταρτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ το καλοκαίρι από την Φενέρμπαχτσε.


Ο «μικρός» έδειξε την ποιότητά του μόλις τέσσερα λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα. Βγήκε τετ-α-τετ μετά την πάσα του Θεμπάγιος, προσποιήθηκε ωραία αφήνοντας τον Γκουαΐτα πίσω του και από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


Μία φάση ολόιδια, ένα γκολ-καρμπόν από την αναμέτρηση της Ρεάλ απέναντι στη Σεβίλλη, το μακρινό 2011. «Δράστης» τότε, ο 23χρονος Μεσούτ Εζίλ που έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση αποφεύγοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκοράροντας σε κενή εστία, στέλνοντας τη «Βασίλισσα» στον τελικό του Copa del Rey που μετέπειτα κατέκτησε.


Οι ομοιότητες είναι πράγματι εντυπωσιακές, δύο γκολ με δύο διαφορετικούς πρωταγωνιστές και μία κοινή… ρίζα, την τουρκική καταγωγή τους! Μάλιστα, το 2021 που αμφότεροι αγωνίζονταν στη Φενέρμπαχτσε, είχαν βρεθεί μαζί στον αγωνιστικό χώρο για λίγα λεπτά σε μία αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Αντάλιασπορ, με συμπαίκτη τους τον Αλί Σαμάτα του ΠΑΟΚ!

Η Ρεάλ έχει κάθε λόγο να... τρίβει τα χέρια της με τον 19χρονο Γκιουλέρ, ο οποίος δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστεί σε λίγα χρόνια.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0