Football Talk

Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου: «Ο Άρης ήρθε εδώ για την ισοπαλία – Τελειώνει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα!»

Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου: «Ο Άρης ήρθε εδώ για την ισοπαλία – Τελειώνει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Δυσαρεστημένος ήταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου, με το αρνητικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στα Play Offs, με την ομάδα του να ηττάται εντός έδρας από τον Άρη, χάρη στο γκολ του Λορέν Μορόν.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά»:

«Σε αυτά τα παιχνίδια, που πρέπει να έχεις υπομονή, να είσαι καλός αμυντικά, και να μην κάνεις λάθος. Και να βρεις την στιγμή σου, με ένα σουτ, μία στημένη φάση, ένα κόρνερ.

Το δεύτερο στοιχείο είναι το γεγονός πως βρισκόμαστε στο τέλος ενός εξαντλητικού προγράμματος που μας πίεσε. Πρέπει να έχεις ενέργεια, για να πάρεις την πρώτη απόφαση. Μας λείπει αυτό αυτή την στιγμή.

Βρισκόμαστε στο σημείο που οι ποδοσφαιριστές μας πιέστηκαν αρκετά λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις αυτή την ενέργεια.

Θεωρώ πως ο Άρης ήρθε εδώ για την ισοπαλία και από εκεί και πέρα, ό,τι περισσότερο μπορεί. Εμείς όπως συνέβη και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάναμε ένα λάθος, δώσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο.

Δυστυχώς για εμάς, σήμερα δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα. Ήμασταν πάντα ένα βήμα πιο πίσω. Στο τέλος, οι 3-4 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν καλές, αλλά σε τέτοιου είδους ματς, χρειάζεσαι και τύχη.»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0