Football Talk

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Με κόσμο ή χωρίς, θα είναι πάντα ντέρμπι και θα είναι… πάντα ο «Θεός του πολέμου»!

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Με κόσμο ή χωρίς, θα είναι πάντα ντέρμπι και θα είναι… πάντα ο «Θεός του πολέμου»!

Τεράστια νίκη του Άρη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, «χρυσό» γκολ ο Μορόν, που διαμόρφωσε το τελικό 1-0, με τη συμπλήρωση μισής ώρας. Ξανά clean sheet για την ομάδα του Άκη Μάντζιου σε αυτό το γήπεδο, είχε να κερδίσει εκεί από το 2022. Σπουδαίο αποτέλεσμα, έπεσε στην 2η θέση ο «Δικέφαλος του Βορρά», με την ΑΕΚ να τον ξεπερνά και τον Παναθηναϊκό να τον πλησιάζει!

Μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε ο Άρης, μέσα στην Τούμπα, με τους «κίτρινους» να επικρατούν με 1-0 και να ρίχνουν την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League.

Γνωρίζαμε εξαρχής πως η Τούμπα θα ήταν άδεια και πως ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε την στήριξη του κόσμου του, αλλά ουδείς φανταζόταν πως ο Άρης θα έκανε μία διετία μετά, ένα δεύτερο διαδοχικό clean sheet σε αυτό το γήπεδο…

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν «στημένη» εξαιρετικά. Δεν δεχόταν φάσεις, περιόριζε τις απειλές και έμοιαζε πιο «φρέσκια», καθώς είχε μεσολαβήσει μία ημέρα ξεκούρασης παραπάνω, συγκριτικά με τον συμπολίτη του.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (07/03), πριν από τρεις ημέρες, είχε ένα ταξίδι να διαχειριστεί και έμοιαζε να μην μπαίνει στο «πνεύμα» των play offs. Το σκορ άνοιξε με υπέροχο, διαγώνιο πλασέ ο Μορόν, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Σαβέριο και δεν άφησε ούτε στον Κοτάρσκι, ούτε στους αμυνόμενους, περιθώριο αντίδρασης.

Και παρότι ο ΠΑΟΚ είχε 60 αγωνιστικά λεπτά μπροστά του, δίχως τις καθυστερήσεις, δεν σκόραρε ξανά σε αυτό το γήπεδο, απέναντι στον Άρη. Απείλησε κυρίως μετά το 70’, είχε δύο καλές στιγμές με τον Κωνσταντέλια και τον Ντεσπότοφ, αλλά ο Κουέστα έμοιαζε να διατηρεί άνετα, ανέπαφη, και πάλι την εστία τους.

Πανηγύρισε ξανά ο Άρης στην Τούμπα, μετά τον Μάιο του 2022, έμεινε στους 60 βαθμούς ο ΠΑΟΚ και στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0