Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Δύο φορές ήρθε στην περιοχή μας ο Παναθηναϊκός και έβαλε γκολ!»

Μεντιλίμπαρ: «Δύο φορές ήρθε στην περιοχή μας ο Παναθηναϊκός και έβαλε γκολ!»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε τι θεωρεί πως δεν λειτούργησε, και απέναντι στον Παναθηναϊκό, μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την εντός έδρας ήττας του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό (1-3, 10/03) στην πρώτη αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League θίγοντας τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας.

Για το τι πήγε στραβά:

«Ξεκινήσαμε με το δικό μας γκολ και καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι ακόμη κι αν δεν παίζαμε καλυτέρα από τον αντίπαλο. Δυο φορές ήρθε στην περιοχή μας ο Παναθηναϊκός και έβαλε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε και δείξαμε ότι κάθε φορά που ο αντίπαλος έρχεται στην δική μας περιοχή μπορεί να σκοράρει. Δυσκολευόμαστε να αμυνθούμε αποτελεσματικά και αυτό φάνηκε τόσο κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα αμύνεται από μπροστά ως πίσω, όλοι μαζί, το ίδιο κάνει και την επίθεση. Δεν δεχόμαστε γκολ από κόντρα, αυτό έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Έχουμε κόσμο στην άμυνα, αλλά δεν λειτουργεί αποτελεσματικά. Δε μπορεί ο αντίπαλος να μας απειλήσει με αντεπίθεση, αλλά, όταν έρχεται η μπάλα στην περιοχή μας, δε μπορούμε να αμυνθούμε όπως πρέπει.

Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί γι’ αυτό και βάλαμε δυο επιθετικούς στο ματς. Δε μπορούσαμε, όμως να τελειώσουμε τις φάσεις. Προσπαθήσαμε να είμαστε εμείς πιο αποτελεσματικοί αλλά αυτό μας έκανε να έχουμε προβλήματα πίσω και να δεχθούμε γκολ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0