Football Talk

Σύνθημα... τίτλου από τον Φατίχ Τερίμ; «Έτσι θα συνεχίσουμε στα Play Offs!»

Σύνθημα... τίτλου από τον Φατίχ Τερίμ; «Έτσι θα συνεχίσουμε στα Play Offs!»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως και η συνέχεια του συνόλου του στα Play Offs, θα είναι σαν την εκπληκτική εμφάνιση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και το τεράστιο «διπλό» επί του Ολυμπιακού (10/03, 1-3).

Μάλιστα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά το πέρας της αναμέτρησης, τόνισε πως οι τόσο καλές εμφανίσεις, θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια των Play Offs της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ματς:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Δεχθήκαμε γκολ νωρίς, αλλά δεν είχαμε δώσει καμία ευκαιρία. Ξέραμε πώς θα γυρίζαμε στο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν πολύ μεγάλη μάχη ό,τι έχουμε δουλέψει στην προπόνηση το έδειξαν στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά στα Play Offs και θα συνεχίσουμε έτσι. Έπρεπε να δώσουμε στους οπαδούς μία τέτοια νίκη τους την χρωστούσαμε. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι και θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτερα».

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού:

«Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω πει στους παίκτες μου, είναι να μην δεχθούν με τίποτα, όπως και αν χάνουμε να αντιδρούμε να δίνουμε μάχη. Να παίζουμε πάντα καλύτερα, όποιο κι αν είναι το σκορ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0