Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 2-0: Δεν αφήνει αήττητο και +10, με τίποτα! (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 2-0: Δεν αφήνει αήττητο και +10, με τίποτα! (video)

Έπαιζε «μόνη» της, σχεδόν σε όλο το ματς, και πήρε... σβηστά τους τρεις βαθμούς! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε της Βόλφσμπουργκ (10/03, 2-0), χάρις τα γκολ των Τέγια και Βιρτς, και παρέμεινε στο +10 από την Μπάγερν Μονάχου, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε! Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι, από το 28ο λεπτό.

Κυνικά και... αθόρυβα, το αήττητο, αλλά και η διαφορά των δέκα βαθμών από την δεύτερη, Μπάγερν Μονάχου, διατηρήθηκε!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν απέναντι στη Βόλφσμπουργκ (10/03, 2-0) και εννέα «στροφές» πριν το τέλος της σεζόν, παραμένει αήττητη, ενώ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά, στην κατάκτηση της πρώτης «σαλατιέρας» της ιστορίας της!

Ο Τέγια «άνοιξε» το σκορ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga. Νωρίτερα, όλα είχαν γίνει πιο απλά, λόγω της αποβολής του Γεντς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 28ο λεπτό.

Το τελικό σκορ του παιχνιδιού διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό, με υπέροχο γκολ του Βιρτς, φέρνοντας το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο, ένα βήμα πιο κοντά, στον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τσάμπι Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταψόμπα, Τα, Χινκαπιέ (59' Αντλί), Στάνισιτς, Παλάσιος (90' Άντριχ), Τζάκα, Γκριμάλντο, Τέγια (76' Χόφμαν), Βιρτς (90' Χλόζεκ), Σικ (76' Ιγκλέσιας).

Βόλφσμπουργκ (Νίκο Κόβατς): Καστέελς, Μπακού, Λακρουά, Γεντς (αποβ. 28'), Ζέζιγκερ (87' Βίμερ), Τόμας (63' Σαρ), Μάγερ (63' Βρανξ), Γκέρχαρντ (87' Μπέχρενς), Παρέδες, Βιντ (32' Μπόρνο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0