Football Talk

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: Πράσινη επίδειξη δύναμης, «φάντασμα» ξανά οι Πειραιώτες και... μαύρα γενέθλια (video)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: Πράσινη επίδειξη δύναμης, «φάντασμα» ξανά οι Πειραιώτες και... μαύρα γενέθλια (video)

Απίστευτος Παναθηναϊκός πήρε ιστορικό «διπλό» με ανατροπή στην έδρα του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά στο 21ο αιώνα και βάζει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα με το… καλημέρα των Play offs (3-1, 10/03). «Μαύρα» ήταν τελικά τα γενέθλια των «ερυθρόλευκων» που έκλεισαν τα 99 έτη ζωής.

Ένας Παναθηναϊκός που δεν τα παρατάει εμφανίστηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να φέρει τα… πάνω κάτω.

Η πρεμιέρα των Play offs της Stoiximan Super League, βρήκε τους «πράσινους» θριαμβευτές στο ντέρμπι «αιωνίων» (3-1, 10/03).

Άλλη μία κακή εμφάνιση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τους Πειραιώτες να μετρούν επτά γκολ παθητικό στα τελευταία τους δύο παιχνίδια, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (4-1, 07/03)

Απρόοπτο από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Ντραγκόφσκι μόλις στο 7ο λεπτό βγήκε αναγκαστική αλλαγή, καθώς υπέστη θλάση.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βγήκαν στην επίθεση με προϋποθέσεις στο 13ο λεπτό και ο Μπερνάρ βρήκε τον Ιωαννίδη μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Το σουτ του Έλληνα επιθετικού όμως κόντραρε και πέρασε άουτ.

Τρομερό γκολ για τον Ολυμπιακό με «εκτελεστή» τον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα από πλάγια θέση και με ένα άπιαστο σουτ, έστειλε τη μπάλα, οριζόντιο δοκάρι και μέσα, για το 1-0 στο 24ο λεπτό.

Τα… πάνω κάτω έφεραν οι «πράσινοι» μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Στο 42ο λεπτό ο Μπερνάρ μπήκε επικίνδυνά στην «ερυθρόλευκη» περιοχή, όμως το πλασέ του δεν ήταν αρκετό για να μπει στα δίχτυα, με τον Μπιανκόν να διώχνει. Εκεί όμως πετάχτηκε ο Μπακασέτας και έκανε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπακασέτας δοκίμασε το σουτ με τον Πασχαλάκη να μην διώχνει ιδανικά και τον Ιωαννίδη να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, με ένα άστοχο σουτ του Μπακασέτα στο 55ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 58’, αλλά στο φοβερό τελείωμα του Ελ Κααμπί, ο Λοντίγκιν είχε απάντηση.

Ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» και για τρίτη φορά στο 70’. Οι Μπερνάρ και Ιωαννίδης συνεργάστηκαν για άλλη μία φορά, με τον Έλληνα διεθνή, να σημειώνει δεύτερο προσωπικό γκολ του, για το 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (80’ Ιμπόρα), Όρτα (59’ Τσικίνιο), Ποντένσε, Μασούρας (59’ Φορτούνης), Ναβάρο (73’ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί

Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Νταγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Μπακασέτας (83’ Μαντσίνι), Μπερνάρ, Τσέριν, Παλάσιος (75’ Ούγκο), Ιωαννίδης (83’ Σπόραρ)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0