Football Talk

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, αλλά πήγε στα αποδυτήρια, πίσω στο σκορ: Πέρασαν χρόνια, αλλά συνέβη ξανά στο Καραϊσκάκης! (video)

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, αλλά πήγε στα αποδυτήρια, πίσω στο σκορ: Πέρασαν χρόνια, αλλά συνέβη ξανά στο Καραϊσκάκης! (video)

Τότε το έκανε ο Νάτσο Σκόκο, τώρα οι Τάσος Μπακασέτας και Φώτης Ιωαννίδης. Ανατροπή... ημιχρόνου, στο ίδιο γήπεδο, με 14 χρόνια διαφορά!

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο για να μπει στην 1η αγωνιστική των Play Offs. Αυτό είναι δεδομένο. Υποδεχόταν τον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση και έκανε το 1-0 στο 24ο λεπτό, με ένα υπέροχο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε.

Έμοιαζε να ελέγχει το παιχνίδι, αλλά όπως όλοι ξέρουμε, το ποδόσφαιρο είναι… στιγμές. Και με κάποιον, ιδιαίτερο τρόπο, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δέχθηκε δύο γκολ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Για την ακρίβεια, στο 40ο λεπτό εξακολουθούσε να προηγείται και μέχρι να συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, είχαμε δει την ολική ανατροπή. Αρχικά, ο Τάσος Μπακασέτας έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού, που όντας Έλληνας, σκοράρει σε αυτό το γήπεδο μετά από 17 χρόνια.

Και εν συνεχεία, ο Φώτης Ιωαννίδης «υπέγραψε» την ολική ανατροπή, προτού σκοράρει και για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση.

Το να προηγείται λοιπόν ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι της Super League, ανεξαρτήτως έδρας, και να πηγαίνει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, είχε να συμβεί 14 χρόνια. Από τον Ιανουάριο του 2010 και το πολύ μεγάλο «διπλό» της ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο!

Ο Νάτσο Σκόκο σκόραρε δις και πιθανώς, οι περισσότεροι να θυμάστε το εκπληκτικό φάουλ που «κρέμασε» τον Αντώνη Νικοπολίδη. Και έπρεπε να αναμένουμε να φτάσουμε εν έτει 2024, προκειμένου η ιστορία να επαναληφθεί.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0