Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 4-0: Τα έβαλαν οι αντίπαλοι γι’ αυτήν και έριξε «τεσσάρα»! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 4-0: Τα έβαλαν οι αντίπαλοι γι’ αυτήν και έριξε «τεσσάρα»! (video)

Τη νίκη με 4-0 πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Θέλτα, με τα δύο αυτογκόλ των φιλοξενούμενων να απλοποιούν τα πράγματα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Για έντεκα λεπτά αγωνίστηκε ο Τάσος Δουβίκας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τη Θέλτα για την 28η αγωνιστική της La Liga, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ισοπαλίες στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις με Βαλένθια και Λειψία.

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε στην αναμέτρηση η Ρεάλ που κυριάρχησε από νωρίς στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό. Ο Καμαβινγκά είχε τη στιγμή του 7’, αλλά ο Γκουαΐτα απέκρουσε εντυπωσιακά στην κεφαλιά του.

Στο 21’, ο τερματοφύλακας της Θέλτα είχε απάντηση και στην κεφαλιά του Ρούντιγκερ μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Γκουαΐτα. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν βρήκε και δεύτερο γκολ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.


Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κάρλο Ατσελότι δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ, αλλά είχε απέναντί της τον εξαιρετικό Γκουαΐτα που έβγαζε ό,τι πήγαινε εντός της εστίας του.

Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα όμως στην κεφαλιά του Ρούντιγκερ στο 79’, με την μπάλα να βρίσκει στην αρχή στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Ισπανού τερματοφύλακα προτού καταλήξει στα δίχτυα του, για το 2-0. 


H Ρεάλ έφτασε και σε τρίτο γκολ, ξανά με... αυτογκόλ, αυτή τη φορά του Ντομίνγκεθ, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκιουλέρ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. 


Με την επιστροφή της στις νίκες, η «Βασίλισσα» έφτασε τους 69 βαθμούς και επέστρεψε στο συν επτά από τη δεύτερη Τζιρόνα. Από την άλλη, η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα έμεινε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στο συν δύο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Βάσκεθ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (89' Θεμπάγιος), Μόντριτς (83' Κρόος), Ντίας (83' Τσουαμενί), Ροντρίγκο (74’ Χοσέλου), Βινίσιους (89' Γκιουλέν)

Θέλτα (Ρ. Μπενίτεθ): Γκουαΐτα, Μανκίγιο, Στάρφελτ, Νούνιεθ, Σάντσεθ (61’ Σέρβι), Μινγκέθα (77’ Σοτέλο), Μπελτράν (77’ Ντομίνγκεθ), Ντε λα Τόρε, Μπάμπα (60’ Αγέντε), Άσπας, Λάρσεν (83' Δουβίκας)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0