Football Talk

Αταλάντα - Γιουβέντους 2-2: «Πέταξε» ανατροπή και βαθμούς στα... σκουπίδια, κάνοντας «δώρο» στη Μίλαν! (video)

Αταλάντα - Γιουβέντους 2-2: «Πέταξε» ανατροπή και βαθμούς στα... σκουπίδια, κάνοντας «δώρο» στη Μίλαν! (video)
Η Γιουβέντους έφερε «τούμπα» το ματς απέναντι στην Αταλάντα, αλλά ο Κοπμάινερς δεν είχε «πει» την τελευταία του λέξη! Στο φινάλε, έμειναν στο 2-2 (10/03) με τη Μίλαν να βγαίνει... κερδισμένη, αφού έμεινε μόνη, στη δεύτερη θέση της Serie A!
Φοβερό ματς, όπως αναμενόταν, αλλά χωρίς νικητή! Τουλάχιστον, χωρίς νικητή ανάμεσά τους!

Γιουβέντους και Αταλάντα «κόλλησαν» στο 2-2 (10/03) στην έδρα της πρώτης, για την 28η αγωνιστική της Serie A, και κάπως έτσι, «κέρδισε» η Μίλαν, που παρέμεινε μόνη, στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Ο Κοπμάινερς «άνοιξε» το σκορ στο 35ο λεπτό, μετά από εξαιρετική «κομπίνα», με τους γηπεδούχους, να ανατρέπουν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε τέσσερα λεπτά!



Αρχικά, ισοφάρισε ο Καμπιάζο στο 66ο λεπτό και έπειτα ο Μίλικ, έκανε το 2-1 στο 70'!

Η χαρά των «μπιανκονέρι», ωστόσο, κράτησε μόλις λίγα λεπτά, αφού στο 75', ο Κοπμάινερς έφερε το ματς στα ίσα, «γράφοντας», παράλληλα, το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο (83' Γουεά), ΜακΚένι (88' Γιλντίζ), Λοκατέλι, Μιρέτι (76' Καβίλια), Ίλινγκ Τζούνιορ (82' Άλεξ Σάντρο), Μίλικ (76' Κιν), Κιέζα.

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Καρνεζέσκι, Τζιμσίτι, Χίεν, Σκαλβίνι (67' Τολόι), Τζαπακόστα (67' Χάτεμπερ), Έντερσον, Πάσαλιτς, Ρουγκέρι (88' Μπάκερ), Κοπμάινερς, Ντε Κετελάρε (88' Μίραντσουκ), Σκαμάκα (57' Λούκμαν).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0