Football Talk

«Πεντάρα» για τις... ρεζέρβες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πριν τη ρεβάνς στην Τούμπα!

«Πεντάρα» για τις... ρεζέρβες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πριν τη ρεβάνς στην Τούμπα!

Τη νίκη με 5-2 απέναντι στη Σλάβεν Μπελούπο πανηγύρισε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τέσσερις ημέρες προτού ταξιδέψει στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League (14/03, 19:45).

Με αρκετές αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα παρατάχθηκε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σλάβεν Μπελούπο, για την 26η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Europa Conference League, προηγήθηκε νωρίς με τα γκολ των Χαλίλοβιτς και Βίντοβιτς στο 7’ και στο 19’, αντίστοιχα. Η Σλάβεν Μπελούπο αντέδρασε μειώνοντας άμεσα με τον Λεπίνιτσα στο 22ο λεπτό και ισοφαρίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σάκοτα (59’).

Βάζοντας στο ματς τους βασικούς που έπαιξαν απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετά τo γκολ της ισοφάρισης, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ανέκτησε το προβάδισμα και πήρε το «τρίποντο». Αρχικά, με τον Κουλένοβιτς από την άσπρη βούλα στο 70’ έκανε το 3-2 και με δύο γκολ του Μπατούρινα στο 82' και στις καθυστερήσεις με πέναλτι, διαμορφώθηκε το τελικό 5-2 υπέρ της ομάδας του Σεργκέι Γιακίροβιτς.

Η Ντινάμο επέστρεψε στις νίκες, μετά το «στραβοπάτημα» με την Όσιγιεκ (03/03, 1-1) και παραμένει τρίτη στη βαθμολογία με 51 βαθμούς. 


Οι επιλογές του Σεργκέι Γιακίροβιτς:

Νέβιστιτς, Πιέρ-Γκαμπριέλ, Ζίβκοβιτς, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Κανέκο (62’ Σπίκιτς), Χαλίλοβιτς (62’ Μπατούρινα), Μίσιτς (84’ Βμπράντσιτς), Βίντοβιτς (62’ Χότζα), Μπρόντιτς (46’ Σούτσιτς), Κουλένοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0