Football Talk

«Κανένα πέναλτι!»: Πανικός στο φινάλε του Λίβερπουλ-Σίτι στο 90+8', φωνές για το μαρκάρισμα του Ντοκού! (video)

«Κανένα πέναλτι!»: Πανικός στο φινάλε του Λίβερπουλ-Σίτι στο 90+8', φωνές για το μαρκάρισμα του Ντοκού! (video)

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο Άνφιλντ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες (10/3, 1-1) στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League, με τη φάση των τελευταίων δευτερολέπτων να αφήνει… φωνές και ερωτηματικά!

Το «Last Dance» μεταξύ Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε νικητή, καθώς Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1 μετά από ένα υπέροχο παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από το γκολ του Στόουνς στο 23’, βρήκε την ισοφάριση από την άσπρη βούλα με τον Μακ Άλιστερ (50’) και συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή μέχρι τέλους, με αμφότερες να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για γκολ.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Ντοκού πάνω στον Μακ Άλιστερ, όταν ο Βέλγος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, σήκωσε ψηλά το πόδι του, βρίσκοντας τον Αργεντίνο. Ο Μακ Άλιστερ έπεσε στο χορτάρι πιάνοντας το στήθος του, αλλά ο Μάικλ Όλιβερ άφησε τη τη φάση να συνεχιστεί.

Άπαντες περίμεναν την παρέμβαση του VAR, το οποίο δεν κάλεσε τον Άγγλο διαιτητή να εξετάσει τη φάση, με το παιχνίδι να παίζεται κανονικά και να λήγει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0