Football Talk

Λας Πάλμας - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2: Σπουδαίο «διπλό» στο… κυνήγι της Ατλέτικο! (video)

Λας Πάλμας - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2: Σπουδαίο «διπλό»  στο… κυνήγι της Ατλέτικο! (video)

«Απόδραση» από τα Κανάρια Νησιά και… μια ανάσα από την τέταρτη θέση η Μπιλμπάο!

Επιστροφή στις νίκες και στη La Liga για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, με επί της Λας Πάλμας, και παραμένει πολύ δυναμικά στο κυνήγι της τέταρτης Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς.

Σε μια «κυνική» εμφάνιση, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε την κατοχή στους γηπεδούχους και περίμενε τις ευκαιρίες της. Η πρώτη ήρθε με την κεφαλιά του Σανσέτ που πέρασε έξω στο ένατο λεπτό. Με τον ίδιο τρόπο ήρθε το 0-1 στο 31΄, με κεφαλιά του Γκουρουθέτα μετά από δημιουργία του «αστεριού» των Βάσκων, Νίκο Γουίλιαμς.

Στο 37΄ η Λας Πάλμας είχε την καλύτερη στιγμή της, με την κεφαλιά του Σαούλ Κόκο. Ο 25χρονος αμυντικός ήταν και… μοιραίος για την ομάδα του, καθώς σφράγισε την ήττα με το αυτογκόλ στο οποίο υπέπεσε στο 66΄. Η Μπιλμπάο δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα μέχρι το φινάλε, κρατώντας ανέπαφη την εστία της για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, αφού ούτε η Ατλέτικο στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά ούτε και η Μπαρτσελόνα στη λευκή ισοπαλία του «Σαν Μαμές» για το πρωτάθλημα, κατάφεραν να… γκρεμίσουν το τείχος του Ερνέστο Βαλβέρδε, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της La Liga, μετά από αυτήν της Ρεάλ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0