Football Talk

Λαμία - ΑΕΚ 0-4: Κάλενς και Πόνσε «καθάρισαν», αλλά όλοι θα... θυμούνται τον Λιβάι Γκαρσία! (video)

Λαμία - ΑΕΚ 0-4: Κάλενς και Πόνσε «καθάρισαν», αλλά όλοι θα... θυμούνται τον Λιβάι Γκαρσία! (video)
Απόλυτη κυριαρχία της ΑΕΚ στη Λαμία! Έφυγε με το «διπλό» (10/03, 0-4) από το Αθανάσιος Διάκος και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στα Play Offs! Μόνη-πρώτη η «Ένωση» στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, περιμένει ένα... δώρο από το ΠΑΟΚ - Άρης, για να παραμείνει εκεί! Απίστευτος Λιβάι Γκαρσία, «μπήκε» στο ματς στο 79' και σκόραρε δύο φορές, με το πρώτο του γκολ, να είναι... ασύλληπτο!

«Μονόλογος» της ΑΕΚ στη Λαμία! Στην πρεμιέρα της στα φετινά Play Offs επικράτησε της τοπικής ομάδας (10/03, 0-4), με τον Λιβάι Γκαρσία να επιστρέφει... σεληνιασμένος!

Κάλενς και Πόνσε «άνοιξαν» τον δρόμο προς τη νίκη, αλλά ο επιθετικός από το Τριντιντάτ και Τομπάγκο, έκλεψε την παράσταση με δύο υπέροχα γκολ, στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο +2 από τον ΠΑΟΚ, πλέον, και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον Άρη, για να δει αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, και κατά τη διάρκεια της διακοπής.


Η ΑΕΚ είχε καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Κυρίως αυτές των Πήλιου (10') και Ελίασον (16'), το γκολ όμως, ήρθε στα... τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πέτρος Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοσέλεφ απέκρουσε ασταθώς και ο Κάλενς πήρε το «ριμπάουντ» για το 0-1.

Η Λαμία αδυνατούσε να γίνει απειλητική και στο 68ο λεπτό, δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ρότα και Πόνσε συνδυάστηκαν άψογα μέσω... πλαγίου και ο δεύτερος, με ωραίο σουτ με το αριστερό, έκανε το 0-2!


 

Το σημείο-κλείδι, στη διαμόρφωση του τελικού σκορ, ήρθε στο 79'.

Ο Λιβάι Γκαρσία πέρασε στο ματς και με δύο πανέμορφα γκολ, στο 88' και στο 90+3', «έγραψε» το 0-4, ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σλίβκα, Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος (87' Γιαννούτσος), Αμαράλ, Στάνκο (73' Κοντονίκος), Τζανδάρης (58' Τσούκαλος), Σίντκλεϊ (74' Καμπρέρα), Νούνιες, Μάλτσι (74' Λέικ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (79' Λιούμπισιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον (83' Χατζισαφί), Πινέδα (83' Σιντιμπέ), Πόνσε (83' Αραούχο), Μάνταλος (79' Γκαρσία).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0