Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς 2-2: «Διπρόσωπη» σε Ευρώπη και Γαλλία!

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς 2-2: «Διπρόσωπη» σε Ευρώπη και Γαλλία!
Μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις εγχώριες υποχρεώσεις, ωστόσο ήρθε ισόπαλη 2-2 (10/03) με τη Ρεμς, εντός έδρας, «στραβοπατώντας» για τρίτο διαδοχικό ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Την τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών στη Ligue 1 υπέστη η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεμς, στο Παρκ Ντε Πρενς, για την 25η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μετά την πρόκριση στην 8άδα του Champions League, δεν ακολούθησε και νίκη εντός των «τειχών» για τους Παριζιάνους, οι οποίοι πάντως, βρίσκονται στην κορυφή και στο +10 από τη 2η Μπρεστ.

Από την άλλη, η ομάδα του Γουίλ Στιλ πήρε έναν σημαντικό βαθμό στο Παρίσι και συνεχίζει να «κυνηγά» το... όνειρο της Ευρώπης, αφού βρίσκεται στην 9η θέση με 35 βαθμούς και στο -4 από την 6άδα.

Με το... καλησπέρα στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Παρκ Ντε Πρενς, όταν ο Μουνέτσι άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό.

Πάντως, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και μέσα σε δύο λεπτά έφτασαν στην ανατροπή. Αρχικά, το 1-1 έγινε στο 17’, έπειτα από αυτογκόλ του Αμπντελχαμίντ, ενώ στο 19’ ο Γκονσάλο Ράμος έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ο Ντιακιτέ ισοφάρισε σε 2-2 για τη Ρεμς. Στην «επανάληψη» η Παρί ήταν ανώτερη, όμως το 2-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων  

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Νάβας, Ερναντές, Μπεράλντο, Περέιρα (70' Μέντες), Χακίμι, Ζάιρ Εμερί, Ουγκάρτε, Σολέρ (73' Ντεμπελέ), Μπαρκολά (69' Κόλο Μουανί), Ράμος (73' Εμπαπέ), Κανγκ-Ιν Λι.

Ρεμς (Γ. Στιλ): Ντιούφ, Αμπντελχαμίντ, Αγκμπαντού, Φοκέ, Μουνέτσι, Ατανγκάνα Εντόα (72' Ρίτσαρντσον), Ντε Σμετ (59' Ακιέμε), Ίτό (83' Σταμπούλι), Ντάραμι, Τέουμα (83' Κάντρα), Ντιακιτέ.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0