Football Talk

Πόσο χρόνο χρειάζεται ο Γιακουμάκης, για να «διαλύσει» μία ομάδα; Μόλις 19 λεπτά, για ένα αυθεντικό χατ-τρικ! (video)

Πόσο χρόνο χρειάζεται ο Γιακουμάκης, για να «διαλύσει» μία ομάδα; Μόλις 19 λεπτά, για ένα αυθεντικό χατ-τρικ! (video)

Τρομερός, «καυτός» Γιώργος Γιακουμάκης, πέτυχε χατ-τρικ σε 19 λεπτά, για να χαρίσει τη νίκη στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ κόντρα στη New England Revolution (10/03, 4-1)! Μάλιστα, τα δύο από τα τρία γκολ είναι… χάρμα ιδέσθαι!

«Μυθικά» πράγματα από τον Γιώργο Γιακουμάκη! Ο Έλληνας επιθετικός χρειάστηκε μόλις 19 λεπτά, για να χριστεί σκόρερ σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στην αναμέτρηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με τη New England Revolution, στη 2η αγωνιστική του MLS!

Ο 29χρονος σέντερ φορ έφτασε στο πρώτο του χατ-τρικ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 4-1. Πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο 55ο λεπτό από την άσπρη βούλα, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο απολαυστικά γκολ!

Στο 60’, με κεφαλιά… κανονιά, έγραψε το 3-0, ενώ στο 74’ κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή με το στήθος, εκτέλεσε με τη μία με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ, για το 4-0!

 

Με τον τρόπο αυτό, δεν σημείωσε απλώς τρία τέρματα, αλλά κατάφερε να πετύχει και το… αυθεντικό χατ-τρικ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι μέσα σε ένα ημίχρονο, σκόραρε με τρεις διαφορετικούς τρόπους! Με το δεξί, με το κεφάλι, αλλά και με το αριστερό! Απλώς απολαυστικός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0