Football Talk

«Νόμιζα ότι ανανεώνει»: Η αντίδραση του Σαλάχ, προτού ο Κλοπ πει πως φεύγει από τη Λίβερπουλ!

«Νόμιζα ότι ανανεώνει»: Η αντίδραση του Σαλάχ, προτού ο Κλοπ πει πως φεύγει από τη Λίβερπουλ!
Έφτασε στο προπονητικό κέντρο, για μία συνάντηση που δεν συνηθίζεται, είδε τον ατζέντη του Κλοπ και πίστεψε πως ο Γερμανός ανανεώνει το συμβόλαιό του. Η ιστορία του Μοχάμεντ Σαλάχ και η αντίδρασή του, μόλις πληροφορήθηκε για την απόφαση του προπονητή του να φύγει από τη Λίβερπουλ!
Διαβάζει κανείς την ιστορία και αναρωτιέται. Πώς να αισθάνθηκαν άραγε οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, όταν έμαθαν πως ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από την ομάδα τους το καλοκαίρι.

Πιθανώς, άπαντες όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» που μιλά ανοιχτά για αυτό. Ρωτήθηκε από τον Τζέιμι Κάραγκερ, σε συνέντευξή του και ανέδειξε πλήρως τα συναισθήματά του.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επισήμανε πως έφτανε εκείνη την ώρα στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, γιατί η ομάδα είχε «μίτινγκ». Μία συνάντηση που γενικώς δεν συνηθίζεται. Είδε τον Γερμανό με τον ατζέντη του και νόμιζε πως ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Και τότε, εμφανίστηκε εκεί ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του είπε πως αποχωρεί από τον σύλλογο. Ο Σαλάχ ρώτησε τον λόγο και εν συνεχεία «ξετυλίχτηκε» το κουβάρι» της ιστορίας…

Πηγή: England365

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0