Football Talk

Μπολόνια – Ίντερ 0-1: Το 2024 της ανήκει και αυτό το πρωτάθλημα δεν… χάνεται! (video)

Μπολόνια – Ίντερ 0-1: Το 2024 της ανήκει και αυτό το πρωτάθλημα δεν… χάνεται! (video)

Η Ίντερ πέτυχε την 13η συνεχόμενη νίκη της και μέσα στο 2024 μετράει μόνο θετικά αποτελέσματα. Ούτε η φοβερή Μπολόνια του Μότα κατάφερε να… φρενάρει τους «νερατζούρι» οι οποίοι ηττήθηκαν στην έδρα τους (1-0, 09/03).

Η Ίντερ δεν στραβοπάτησε ούτε τώρα και πέρασε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της φορμαρισμένης Μπολόνια, για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Το πρωτάθλημα της Ιταλίας έχει εξελιχθεί σε… μονόλογο των «νερατζούρι» καθώς πλέον 18 βαθμούς μπροστά από την Γιουβέντους, αν και με παιχνίδι περισσότερο, αλλά λίγη σημασία φαίνεται πως έχει πλέον.

Στον Σάντσες ανήκει η πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα στο 10ο λεπτό, με τον Χιλιανό όμως, να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Σκορούπσκι.

Ο Μπαρέλα στο 22’ στόχεψε το δεξί κάθετο δοκάρι από κοντινή απόσταση, πετώντας άλλη μία ευκαιρία των «νερατζούρι».

Το γκολ τελικά ήρθε για την ομάδα του Ιντζάγκι στο 37ο λεπτό. Με μία φοβερή σέντρα ο Μπστόνι βρήκε στην κίνηση τον Μπίσεκ και εκείνος με μία επιδέξια κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Πος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 48ο λεπτό, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, πρώτα με τον Φέργκιουσον (74’) και μετά με τον Ζίρκζι (78’), χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόλονια (Τ. Μότα): Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκέμα, Λουκουμί, Κρίστιανσεν, Φρόιλερ, Όντγκααρντ, Φέργκιουσον, Άμπισερ, Σαλεμάκερς, Ζίρκζι

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Αουγκούστο, Τουράμ, Σάντσες

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0