Football Talk

Κι έγινε η Premier League... Super League: Ο Ράμσντεϊλ «μιμήθηκε» τον Μπρινιόλι! (video)

Κι έγινε η Premier League... Super League: Ο Ράμσντεϊλ «μιμήθηκε» τον Μπρινιόλι! (video)
Κι όμως το έχουμε δει ξανά! Το απίθανο λάθος του Άαρον Ράμσντεϊλ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ... θύμισε αυτό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, στο Άρης - Παναθηναϊκός!

Σε ένα απίθανο λάθος υπέπεσε ο Άαρον Ράμσντεϊλ κατα τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους, να ισοφαρίσουν σε 1-1, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους!

Ο Άγγλος γκολκίπερ... θύμισε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και το μεγάλο λάθος του Ιταλού τερματοφύλακα στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη (2-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος υποδέχτηκε τη μπάλα από τoν Γκάμπριελ και καθυστέρησε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα ο Γουϊσά να βάζει την κόντρα και να σκοράρει!  

Πρόκειται για φάση... καρμπόν, με το γκολ που είχε σημειώσει ο Λορέν Μορόν, στο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Τότε (26/11/2023), ο Σένκεφελντ είχε πασάρει στον Μπρινιόλι, ο οποίος δεν απομάκρυνε εγκαίρως, με τον Ισπανό επιθετικό να κλέβει και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τους «κίτρινους».  


Μένει να δούμε, εάν στην περίπτωση του Ράμσντεϊλ, το λάθος στο οποίο υπέπεσε ο γκολκίπερ των «κανονιέρηδων», θα είναι και μοιραίο για την ομάδα του.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0