Football Talk

Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Δεν βρήκε «αντίδοτο» κόντρα στον Χουάνμι και η Μπιλμπάο… καραδοκεί!

Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Δεν βρήκε «αντίδοτο» κόντρα στον Χουάνμι και η Μπιλμπάο… καραδοκεί!

Με τον Χουάνμι να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, η Κάντιθ επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης (09/03) και της προκαλεί «πονοκέφαλο»! Ευκαιρία για την Μπιλμπάο να μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την 4η θέση, μετά από 28 αγωνιστικές στη La Liga!

«Στάση» στο Κάντιθ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που πέταξε για άλλη μια φορά βαθμούς στη La Liga, μακριά από το Μετροπολιτάνο! Οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν με 2-0 (09/03), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μείνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 55 βαθμούς.

Έτσι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους τέσσερις, σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λας Πάλμας (10/03, 17:15).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό, με τον Σομπρίνο να βρίσκει τον Χουάνμι και τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά, για να γράψει το 1-0.

Η ομάδα του Σιμεόνε δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ ουσιαστικά την Κάντιθ, κάτι που εν τέλει πλήρωσε, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα, στο δεύτερο 45λεπτο. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος νίκησε για άλλη μια φορά τον Όμπλακ, έγραψε το 2-0 και χάρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, στη «μάχη» που δίνει για τη διατήρηση στη μεγάλη κατηγορία.

Η Κάντιθ ανέβηκε έτσι, στους 22 βαθμούς, φτάνοντας δύο μακριά από τη Θέλτα, που είναι στη 17η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κάντιθ (Πελεγκρίνο): Λεντέσμα, Καρσελέν, Τσουστ, Ούσου, Ερνάντες, Σομπρίνο (87’ Αλέχο), Αλκαράθ, Κουάμε (72’ Σαμασέκου), Ναβάρο (79’ Πιρές), Γκόμες (69’ Ράμος), Χουάνμι (68’ Φερνάντες)

Α. Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Γιορέντε, Παουλίστα, Βίτσελ, Ερμόσο, Λίνο (71’ Φερμέερεν), Νίγκες (46’ Μολίνα), Κόκε (78’ Ελ Τζεμπαρί), Ντε Πολ (46’ Ρικέλμε), Ντεπάι (46’ Κορέα), Μοράτα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0