Football Talk

U-17, Ελλάδα - Σλοβακία 0-1: Αν και με παίκτη παραπάνω η Εθνική ηττήθηκε και αποκλείστηκε

U-17, Ελλάδα - Σλοβακία 0-1: Αν και με παίκτη παραπάνω η Εθνική ηττήθηκε και αποκλείστηκε

Η Εθνική Ελλάδος U-17, μπορεί να είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, απέναντι στη Σλοβακία, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και αποκλείστηκε.

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 1-0 την αντίστοιχη της Σλοβακίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής για την 2η αγωνιστική της elite round του EURO U-17. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα η Εθνική Ομάδα και η Ελβετία ισοβαθμούν χωρίς βαθμό στον όμιλο και μένουν εκτός πρόκρισης ενώ η Ουκρανία και η Σλοβακία συγκατοικούν στους 6 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 1ο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να αμύνονται εξαιρετικά και την μοναδική καλή στιγμή να σημειώνεται στο 34ο λεπτό, όταν ο Λουζάλε μπήκε στην περιοχή με ατομική ενέργεια, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Μπελερή αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Στο 57ο λεπτό ο Πάβλικ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Εθνική προσπάθησε να αξιοποιήσει την αριθμητική της υπέροχή αλλά δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει πολλές φορές την εστία της Σλοβακίας. Στο 83o ο Μιχαηλίδης γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Μύθου, ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ με το σουτ του να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Ζάγιατς. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 85' ο Λουζάλε έφυγε στην αντεπίθεση μετά την ασίστ του Βάλκο, νίκησε τον Μπελερή με πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου της elite round, η Ουκρανία επικράτησε 3-0 της Ελβετίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο ενώ η Ελβετία παρέμεινε χωρίς βαθμό.


Ελλάδα (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Βυρσοκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Ζουριδάκης (71' Μπέρδος), Σαρρής (58' Μιχαηλίδης), Τζαμαλής (58' Ντούγκα), Ντάνι (71' Καραργύρης), Τσιτσιλάς (58' Μύθου), Σώκος.

Σλοβακία (Μπράνισλαβ Φόντρεκ): Ζάγιατς, Τουράνσκι, Μπάλογκ, Πάβλικ, Στρούτσκα, Λουζάλε (91' Μίσιακ), Μπουκόφσκι (60' Ντάνιελ), Βλνα, Τρέλλο (72' Οσμάν), Οκάλ, Πίρα (60' Βάλκο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0