Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Δύο πέναλτι, δύο γκολ, τρεις βαθμοί και… συνεχίζει! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Δύο πέναλτι, δύο γκολ, τρεις βαθμοί και… συνεχίζει! (video)

Αν δεν ήταν ο πανούργος Αργεντινός για να στηθεί η μπάλα στο σημείο του πέναλτι δις κι αν η Έβερτον δεν αποδείκνυε τους λόγους που συνεχίζει να κινδυνεύει στα χαμηλά, η μέρα στο «Ολντ Τράφορντ» θα ήταν πολύ διαφορετική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο 2-0 επί των «ζαχαρωτών» με δυο πέναλτι, παρουσιάζοντας κακή εικόνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. 

Η Έβερτον όσο κι αν ήθελε και έδειχνε ότι είχε το σχέδιο για να προκαλέσει προβλήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», φανέρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που την έχουν οδηγήσει σε κατάσταση προσπάθειας αποφυγής του υποβιβασμού. Δεν έχει καθόλου το εύκολο γκολ και φυσικά στα μετόπισθεν θα γίνουν λάθη. Από δυο τέτοια, ο πανέξυπνος Αλεχάντρο Γκαρνάτσο φρόντισε να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα και από εκεί οι «κόκκινοι διάβολοι» ν' αποκτήσουν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά στο 10ο λεπτό ο Ταρκόφσκι γκρέμισε τον Αργεντινό και ο Μπρούνο από το πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ, στο 35' η παράβαση έγινε από τον Γκόντφρεϊ, ο εκτελεστής άλλαξε για τους γηπεδούχους και ο Μάρκους Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η αλήθεια είναι πως ο Τεν Χαγκ έβλεπε την αφέλεια των παικτών του σε αρκετές περιπτώσεις και αυτό επέτρεπε στην Έβερτον να μπορεί να φανεί απειλητική. Ίσως κάποιος άλλος αντίπαλος να είχε εκμεταλλευτεί καλύτερα τις στιγμές που του παρουσιάστηκαν στο Μάντσεστερ και ίσως να μπορούσε να θεωρηθεί και τυχερή η Γιουνάιτεντ. Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ήθελε γκολ, κατάφερνε να βρει χώρους να τρέξει από τις πλευρές και στο 54' απώλεσε μεγάλη ευκαιρία με διαγώνιο σουτ που έφυγε ψηλά.

Το build-up από τον Ονάνα και την άμυνα τα έβρισκε σκούρα με τον τρόπο που η Έβερτον εφάρμοζε το πρέσινγκ ψηλά. Ο Κάλβερτ – Λιούιν απέτυχε να σκοράρει ακόμα και μπροστά σε κενή εστία, η άμυνα της Γιουνάιτεντ παρέπαιε στο δεύτερο μέρος, αλλά ευτυχώς για εκείνη είχε ήδη «κλειδώσει» τη νίκη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0