Football Talk

Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα 1-0: «Λύτρωσε» τον Τσάβι ο Γιαμάλ, με… γκολάρα! (video)

Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα 1-0: «Λύτρωσε» τον Τσάβι ο Γιαμάλ, με… γκολάρα! (video)

Πίεσε πολύ, είχε ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι και δοκάρι, όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μαγιόρκα, χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Γιαμάλ (1-0)!

Η Μπαρτσελόνα έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι κόντρα στην Μαγιόρκα, όμως ο Λαμίν Γιαμάλ με υπέροχη «γκολάρα» έδωσε την λύση στους Καταλανούς, οδηγώντας τους στη νίκη με 1-0.

Ο 16χρονος επιθετικός σούταρε από δεξιά με αριστερό πλασέ και νίκησε τον μέχρι τότε «κέρβερο», Πρέντραγκ Ράικοβιτς, ανοίγοντας το σκορ στο 73ο λεπτό, κι ενώ ο Τσάβι είχε ρίξει στον αγώνα τον Ρόμπερτ Λεβαντόβακι και τον Βίτορ Ρόκε στην αναζήτηση του νικητήριου τέρματος.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Οι Καταλανοί είχαν το πάνω χέρι απέναντι στη φιναλίστα του Copa Del Rey, και στο 24’, έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, με τον Γκιντογκάν να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να αστοχεί.

Παρά την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως γκολ και τα πόδια των «μπλαουγκράνα» άρχισαν να βαραίνουν, ενώ η ατυχία έκανε ξανά την εμφάνισή της, αφού ο Λαμίν Γιαμάλ είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ.

Τελικά, ο «μικρός» χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, συμμετέχοντας φέτος σε γκολ για 1 φορά, σε επίπεδο ισπανικού πρωταθλήματος!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0