Football Talk

Νάπολι – Τορίνο 1-1: Το ψαλιδάκι του Σανάμπρια έσβησε γρήγορα το… χαμόγελο των «παρτενοπέι» (video)

Νάπολι – Τορίνο 1-1: Το ψαλιδάκι του Σανάμπρια έσβησε γρήγορα το… χαμόγελο των «παρτενοπέι» (video)

Το γκολ του Κβαρατσχέλια δεν ήταν αρκετό για τη Νάπολι, καθώς ο Σανάμπρια ισοφάρισε γρήγορα με ένα υπέροχο τέρμα. Πεταμένοι βαθμοί στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για τους «παρτενοπέι», απέναντι στην Τορίνο (1-1, 08/03).

Η Νάπολι δεν κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση της Τορίνο και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία (1-1, 08/03), για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Ο Κβαρατσχέλια σκόραρε, όμως το γκολ του δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, καθώς ο Σανάμπρια βρήκε άμεσα απάντηση.

Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς είπε ένα σπουδαίο «όχι» στην προσπάθεια του Κβαρατσχέλια, στο 15ο λεπτό, μετά από δυνατό σουτ του Γεωργιανού.

Ο σούπερ σταρ της Νάπολι όμως κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 61ο λεπτό. Μετά από έξοχη πάσα του Μάριο Ρούι, ο Κβαρατσχέλια «εκτέλεσε» από κοντινή απόσταση για το 1-0.

Ο Σανάμπρια όμως απάντησε άμεσα. Στο 64’ ο επιθετικός της Τορίνο είδε την μπάλα να κατευθύνεται προς το μέρος του και με ένα υπέροχο ανάποδο ψαλιδάκι, την έστειλε στα δίχτυα του Μερέτ, για το 1-1.

Στο φινάλε Οσίμεν και Κβαρατσχέλια είχαν από μία ευκαιρία στο 86ο λεπτό, όμως αμφότεροι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Φ. Καλτζόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Όστιγκαρντ, Χεσούς, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Πολιτάνο, Οσίμεν, Κβαρατσχέλια

Τορίνο (Ι. Τζούριτς): Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μασίνα, Μπουονγκίρνο, Ντζιντζι, Ροντρίγκες, Γκινέτις, Λινέτι, Μπελανόβα, Βλάσιτς, Ζαπάτα, Πελέγκρι

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0