Football Talk

Europa Conference League με… ελληνικό χρώμα; Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν κάτι «αδιανόητο»!

Europa Conference League με… ελληνικό χρώμα; Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν κάτι «αδιανόητο»!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η πρώτη φάση των νοκ – άουτ παιχνιδιών, στους «16» του Europa Conference League, για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ήττα με 4-1 οι «ερυθρόλευκοι» στην Ελλάδα, επέστρεψε με ένα «2-0» σε βάρος της η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου από την Κροατία. Η ερώτηση είναι μία φυσικά… «Γυρνάει»;

Με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχει περάσει με 4-1 από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός έχει ένα... βουνό μπροστά του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει εκείνος στην προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Την ίδια ώρα, τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, δεν είναι θετικά ούτε για τον ΠΑΟΚ. Διότι οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 2-0 στο Ζάγκρεμπ, «πληρώνοντας» μέσω του Πέτκοβιτς, δύο βασικά αμυντικά τους λάθη.

Το ερώτημα φυσικά από εδώ και πέρα, είναι ένα: γίνεται να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες ή έστω έναν εκπρόσωπο, στην επόμενη φάση του Europa Conference League;

Σύμφωνα λοιπόν με το Opta Analyst, οι Ισραηλινοί έχουν 97,5% πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση έναντι μόλις 2,5% των Πειραιωτών, την ώρα που η Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρίσκεται στο 87,3% - με τον ΠΑΟΚ να έχει 12,7% για πρόκριση μετά την ήττα, 2-0, στην Κροατία.

Από εκεί και πέρα, Άστον Βίλα, Λιλ, Φενέρμπαχτσε και Φιορεντίνα παραμένουν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ Ολυμπιακός και Στουρμ Γκρατς είναι τελευταίες στη σχετική λίστα, με 0.4% πιθανότητα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0