Football Talk

«Κανόνας» Ζάχαβι: Ο… κακός δαίμονας του ημιχρόνου για τον Ολυμπιακό! (video)

«Κανόνας» Ζάχαβι: Ο… κακός δαίμονας του ημιχρόνου για τον Ολυμπιακό! (video)

Πιστός στη… στατιστική του κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν για άλλη μια φορά με τα δύο γκολ του ο Εράν Ζάχαβι.

Σε «κακό δαίμονα» του Ολυμπιακού εξελίσσεται ο Εράν Ζάχαβι, μετά και το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης, το βράδυ της Πέμπτης (07/03, 1-4), για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Ο Ισραηλινός επιθετικός αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς άνοιξε τον «χορό» των τερμάτων στο 5ο λεπτό, ενώ βρήκε ξανά δίχτυα στο 30΄, για να γράψει το 1-3.

Τα δύο γκολ του όμως, δεν θα έπρεπε να προκαλούν εντύπωση. Το αντίθετο μάλιστα. Και μια ματιά στα προηγούμενα παιχνίδια του, κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αρκεί για να το επιβεβαιώσει.

Συγκεκριμένα, ο Ζάχαβι είχε βρεθεί στον δρόμο των Πειραιωτών, τη σεζόν 2020-21, στη φάση των «32» του Europa League. Τότε, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αϊντχόβεν και είχε καταφέρει και πάλι να βρει δίχτυα.

Στον πρώτο αγώνα στο Φάληρο, ο Ισραηλινός είχε σκοράρει δις στο πρώτο ημίχρονο (όπως ακριβώς συνέβη και αυτή τη φορά), ισοφαρίζοντας σε ισάριθμες περιπτώσεις τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, Ελ Αραμπί και Μασούρας βρήκαν δίχτυα στη συνέχεια, για να γράψουν το τελικό 4-2.

Στον επαναληπτικό του συγκεκριμένου ζευγαριού, ο Ζάχαβι «χτύπησε» ξανά. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και η ολλανδική ομάδα είχε προβάδισμα πρόκρισης, αφού εκείνη την περίοδο ίσχυε ο κανονισμός των εκτός έδρας τερμάτων.

Για… καλή τύχη του Ολυμπιακού όμως, ο Χασάν σκόραρε στο φινάλε του παιχνιδιού, έκανε το 2-1 και χάρισε του εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης στους Πειραιώτες.

Τώρα, ο Εράν Ζάχαβι επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον «κανόνα» του κόντρα στον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο λοιπόν, είναι οι «ερυθρόλευκοι» να πετύχουν στον επαναληπτικό την… εξαίρεσή του!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0