Football Talk

Βαθμολογία UEFA: Καταστροφική βραδιά για την Ελλάδα, χάνεται ο στόχος της 15ης θέσης!

Βαθμολογία UEFA: Καταστροφική βραδιά για την Ελλάδα, χάνεται ο στόχος της 15ης θέσης!

Η «βαριά» εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι  και η «άδοξη» ήττα του ΠΑΟΚ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρνουν τις ομάδες μας αντιμέτωπες με το «φάσμα» του αποκλεισμού. Απομακρύνεται  15η θέση!

Η αποψινή βραδιά ήταν μία σκέτη… τραγωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν κατάφεραν να φέρουν βαθμούς όχι μόνο δεν κατάφεραν να φέρουν βαθμούς, αλλά είδαν ομάδες που προέρχονται από ανταγωνιστικές χώρες να παίρνουν αποτελέσματα και να καθιστούν τον στόχο της 15ης θέσης «όνειρο θερινής νυκτός».

Μάλιστα η ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι με 4-1 ήταν πιο επίπονη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι βαθμοί που αποστερήθηκαν από την 17η Ελλάδα, πήγαν στο 16ο Ισραήλ, το οποίο καταδιώκει την 15η (πλέον) Δανία, καθώς η Νορβηγία αναρριχήθηκε περαιτέρω, καθώς, η μοναδική της εκπρόσωπος Μόλντε κέρδισε κι αυτή. Τουλάχιστον απεφεύχθη η ολοκληρωτική καταστροφή, καθώς η Μακάμπι Χάιφα τελικώς ηττήθηκε από τη Φιορεντίνα με 3-4 σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε και να προηγείται με 3-2. Το δίχως άλλο σημαντική, η  επόμενη εβδομάδα, καθώς ενδεχόμενη ανασύνταξη των ελληνικών ομάδων, δύναται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

14η Νορβηγία – 31,625 (1 ομάδα)

15η Δανία – 31,450 (χωρίς ομάδας)

16η Ισραήλ – 30,875 (2 ομάδες)

17η Ελλάδα – 28,725 (2 ομάδες)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0