Football Talk

Europa League: Βελοντρόμ και Ομπαμεγιάνγκ «έλιωσαν» τη Βιγιαρεάλ, προβάδισμα για Μίλαν και «ανοιχτοί» λογαριασμοί! (video)

Europa League: Βελοντρόμ και Ομπαμεγιάνγκ «έλιωσαν» τη Βιγιαρεάλ, προβάδισμα για Μίλαν και «ανοιχτοί» λογαριασμοί! (video)

Η Μαρσέιγ «διέσυρε» τη Βιγιαρεάλ (4-0) και έκλεισε από σήμερα.. θέση στους «8». Έπεσε μαχόμενη, η Σλάβια των 10’ παικτών στο Σαν Σίρο (4-2 από τη Μίλαν). Φωνάζει για πέναλτι που της αρνήθηκε ο Ντελ Θέρο Γκράντε η Γουέστ Χαμ και όλα ανοιχτά στα υπόλοιπα ζευγάρια της διοργάνωσης!

Πλούσιο και το κυρίως πιάτο των βραδινών αναμετρήσεων (22:00) του Europa League, με την πάλαι ποτέ αντίπαλο των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, Μαρσέιγ να είναι «σαρωτική» και να ξεσπά πάνω στη Βιγιαρεάλ του πρώην προπονητή της, Μαρθελίνο με 4-0. Τυπική υπόθεση η ρεβάνς στο Θεράμικα με τον Ομπαμεγιάνγκ να αποδεικνύει πως διάγει… μία δεύτερη νιότη. Με δέκα παίκτες από το 62’ η Βιγιαρεάλ εξαιτίας αποβολής του Μορένο.

 

Η «ματσάρα» της βραδιάς έγινε στο «Σαν Σίρο» με τη Μίλαν να βλέπει την αντίπαλό της, Σλάβια να μένει από νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιούφ και μάλιστα να προηγείται με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο, με δύο χτυπήματα… στις καθυστερήσεις. 


Ωστόσο, η Σλάβια, όπως και με το πρώτο γκολ του Ντουντέρα, αντέδρασε και με τον Σρανζ μείωσε στο γκολ στο 65’. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Τσέχοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και δέχτηκαν ένα θανάσιμο χτύπημα από μία αδιανόητη ενέργεια του Ραφαέλ Λεάο στο 85’ για να γραφεί το 4-2, αποτέλεσμα που δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «ροσονέρι».

Η Φράιμπουργκ υποδέχτηκε την κάτοχο του Conference League, Γουέστ Χαμ και οι δύο ομάδες έδωσαν μία παράσταση υψηλής ποιότητας. Απόλυτη ισορροπία και λίγο πριν το τέλος, στο 81’ «μίλησε» η έδρα με τον Γκρέγκοριτς να δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους Γερμανούς. Ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοιχτά και πρόκειται να ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Λονδίνο. 


Φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε οι παίκτες της Γουέστ Χαμ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ντελ Θέρο Γκράντε ωστόσο να έχει συμβουλευτεί και το VAR.

Μπενφίκα και Ρέιντζερς «εξουδετερώθηκαν» στο Ντα Λουζ, με τους Σκωτσέζους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα και τους «Λουζιτανούς» σε ισάριθμες περιπτώσεις να απαντούν. Σπουδαία η κλάση του Ντι Μαρία που κράτησε όρθιους τους Πορτογάλους. Μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί στο Ibrox την επόμενη εβδομάδα και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των βραδινών αναμετρήσεων (22:00) του Europa League:

Μίλαν – Σλάβια Πράγας 4-2 (34’ Ζιρού, 44’ Ρέιντερς, 45+1’ Λόφτους-Τσικ , 85’ Πούλισικ – 36’ Ντούντερα, 65’ Σρανζ)

Μπενφίκα – Ρέιντζερς 2-2 (47’ Ντι Μαρία (πεν.), 67’ Γκόλντσον (αυτ.) – 7’ Λόρενς, 45+5’’ Στέρλινγκ, )  

Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ 1-0 (81’ Γρέγκοριτς)

Μαρσέιγ – Βιγιαρεάλ 4-0 (23’ Βερετού, 28’ Μοσκέρα (αυτ.), 42’ (πεν), 59 Ομπαμεγιάνγκ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0