Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, μάθημα για τη συνέχεια το σημερινό ματς»!

Μεντιλίμπαρ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, μάθημα για τη συνέχεια το σημερινό ματς»!

Προβληματισμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού φάνηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις μετά από τη «βαριά» ήττα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ειδικά σε ό,τι αφορά στο ξεκίνημα του ματς.

«Ήταν μία βραδιά, στην οποία το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαν να μας αιφνιδιάσουν ακόμα περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να βρούμε ένα ακόμη γκολ. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά σήμερα.

Πολλές φορές δεν μπαίνουμε καλά στο παιχνίδι. Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας. Φταίω σε αυτό, γιατί μπορεί να μην το έχω κάνει ξεκάθαρο στους παίκτες μου. Στην Ελλάδα, αν δεν μπεις καλά σε ένα παιχνίδι μπορείς να πετύχεις την ανατροπή, αλλά στην Ευρώπη δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Για τη ρεβάνς στη Σερβία:

«Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ. Θέλουμε τρία γκολ και να μην δεχθούμε κανένα. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να μην... τρελαθούμε κάνοντας νέα λάθη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό:

«Πρέπει πολύ γρήγορα να σκεφτούμε το ματς της Κυριακή, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θα χρειαστεί να επικεντρωθούμε σε αυτό. Το σημερινό ματς πρέπει να είναι σαν μάθημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0