Football Talk

Ρόμα και Λίβερπουλ με το... ενάμισι πόδι στα προημιτελικά, «διαζύγιο» με την ήττα η Λεβερκούζεν του Αλόνσο! (video)

Ρόμα και Λίβερπουλ με το... ενάμισι πόδι στα προημιτελικά, «διαζύγιο» με την ήττα η Λεβερκούζεν του Αλόνσο! (video)

Επίδειξη δύναμης για τη Ρόμα στο Ολίμπικο (4-0), διέλυσε τη Μπράιτον.  «Παρέλαση» στη Πράγα για τη Λίβερπουλ του Κλοπ (1-5). Έμεινε όρθια στις καθυστερήσεις η... αρνήτρια ήττας Λεβερκούζεν, με σωτήρα τον Πάτρικ Σικ (2-2)!

«Τυφώνας» Ντε Ρόσι έπληξε τη Μπράιτον στη Ρώμη, με τους γηπεδούχους να «σαρώνουν» την ομάδα του Ντε Τσέρμπι και να την καλωσορίζουν στα νοκ άουτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με μία ηχηρή τεσσάρα που ακούστηκε… μέχρι την πόλη του αγγλικού νότου. Ντιμπάλα, Λουκάκου, Μαντσίνι και Κριστάντε οι σκόρερ για την ιταλική ομάδα, η οποία πως μπορεί να χάσει το τρένο της οκτάδας;

Στην οκτάδα της διοργάνωσης, όπως φαίνεται, περιμένει και η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επισκέφθηκε τη Πράγα για να αντιμετωπίσει τη Σπάρτα, την οποία και σκόρπισε στους «πέντε ανέμους», με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος σκόραρες δις  (και μάλιστα με γκολάρες) και «καθάρισε» το δρόμο για την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Ο ΜακΆλιστερ, είχε ανοίξει το σκορ από την «άσπρη» βούλα, ενώ οι Ντίας και Σόμπλοζλαϊ προσέθεσαν τα «κερασάκια» στην τούρτα σε ένα ξεκούραστο, όπως εξελίχθηκε, απόγευμα.


Η έκπληξη της βραδιάς παραλίγο να «σκάσει» στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν. Στον Καύκασο, η άσημη Καραμπάγκ κρατούσε μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων τη νίκη. Μία ήττα που θα ερχόταν μετά από 34 παιχνίδια για τη Λεβερκούζεν του Αλόνσο η οποία είχε για 34 παιχνίδια ξεχάσει πως προφέρεται η λέξη.

Με πρωταγωνιστή του Ζουνίνιο (όχι τον γνωστό), η αζέρικη ομάδα πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα και το προστάτευε με ό,τι μπορούσε έως τις καθυστερήσεις. Εκεί, μίλησε η κλάση του σπουδαίου Πάτρικ Σικ, ο οποίος με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Έτσι λοιπόν οι ελπίδες των «ασπιρίνων» για επίτευξη του τρεμπλ παρέμειναν ακέραιες!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των απογευματινών αναμετρήσεων (19:45) του UEFA Europa League:

Καραμπάγκ – Λεβερκούζεν 2-2 (26’ Μπενζιά, 47’ Ζουνίνιο – 70’ Βίρτζ, 93’ Σικ)

Ρόμα – Μπράιτον 3-0 (13’ Ντιμπάλα, 43’ Λουκάκου, 64’ Μαντσίνι, 68’ Κριστάντε)

Σπάρτα Πράγας – Λίβερπουλ 1-5 (46’ Μπράντλεϊ (αυτ.) – 7’ ΜακΚάλιστερ, 25’, 48’ Νούνιες, 53’ Ντίας, 94’ Σόμποζλαϊ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0