Football Talk

Σαν να μην... πέρασε μία μέρα: Εξαιρετικός ο Καραγκούνης σε φιλικό των Inter Legends, με «θρύλους» της Γεωργίας! (video)

Σαν να μην... πέρασε μία μέρα: Εξαιρετικός ο Καραγκούνης σε φιλικό των Inter Legends, με «θρύλους» της Γεωργίας! (video)
Ο Γιώργος Καραγκούνης «έλαμψε» σε φιλικό των Inter Legends με «θρύλους» της Γεωργίας.

Οι θρύλοι της Ίντερ διοργανώνουν φιλικά παιχνίδια και ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου, με στόχο την προώθηση του ποδοσφαίρου, ενώ τελευταία τους «στάση» ήταν το Μπατούμι.

Εκεί, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «νερατζούρι» αντιμετώπισαν τους «θρύλους» της Γεωργίας, σε μία αναμέτρηση, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Καραγκούνης.  

Μάλιστα, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Ίντερ και ήταν εξαιρετικός, την ίδια στιγμή που ο «Κάρα» έβγαλε και την ασίστ, στον Λουίς Φίγκο, για το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως ο Καραγκούνης είχε αγωνιστεί στην Ίντερ τη διετία 2003-2005 και το απόγευμα της Πέμπτης (07/03) στο πλευρό του, βρέθηκαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως οι Χαβιέρ Ζανέτι, Μάρκο Ματεράτσι, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, αλλά και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο.  

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0