Football Talk

Αντσελότι: «Στο ημίχρονο έπρεπε να αλλάξω μέχρι και τον… προπονητή» (video)

Αντσελότι: «Στο ημίχρονο έπρεπε να αλλάξω μέχρι και τον… προπονητή» (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μία πολύ δύσκολη πρόκριση απέναντι στη Λειψία (1-1, 06/03), με τον Κάρλο Αντσελότι να μην μένει όμως ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, απέναντι στη Λειψία (1-1, 06/03).

Οι εικόνα των Μαδριλένων όμως, δεν ήταν ικανοποιητική, με τους οπαδούς, αλλά και τον ίδιο τον Κάρλο Αντσελότι, να έχουν παράπονα από την απόδοση της ομάδας.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, στις δηλώσεις, του ήταν ξεκάθαρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Παίξαμε με λίγη ένταση και πολλή ανησυχία. Η ψυχολογική πτυχή έχει επηρεάσει πολύ το παιχνίδι μας», παραδέχτηκε ο Καρλέτο. «Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα και που έπαιξε χωρίς να έχει να χάσει τίποτα και ήμασταν στο φρένο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η ψυχική πτυχή ήταν σημαντική, όταν έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα δεν τα βγάζεις όλα. Το αντίθετο από τη Λειψία, που δοκίμασε τα πάντα με κάθε τρόπο. Πρέπει να αξιολογήσουμε το παιχνίδι με ψυχραιμία. Είμαστε επτά πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα και είμαστε στα προημιτελικά του Champions League. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, αλλά όχι πολλή.

Στο ημίχρονο έκανα μια αλλαγή τακτικής, πήγαμε στο 4-4-2 με τους Τσουαμενί και Κρόος ως μέσους και Μπέλινγκχαμ και Βαλβέρδε στις πτέρυγες. Μπορεί να έκανα λάθος με τη σύνθεση. Αν έπρεπε να το κάνω, θα άλλαζα στο ημίχρονο αυτούς που έπαιξαν άσχημα, θα άλλαζα και αυτόν στον πάγκο».

Ενώ μάλιστα έκανε και ειδική αναφορά για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής με το οποίο κατηγορείται:

«Είναι μια παλιά ιστορία και δεν με επηρεάζει. Η φορολογική αρχή λέει ότι ήμουν κάτοικος τότε και δεν νομίζω ότι ήμουν κάτοικος. Έχω ήδη πληρώσει το πρόστιμο, τα χρήματα είναι μαζί τους και τώρα οι δικηγόροι συζητούν για να βρουν μια λύση. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαι αθώος, ότι δεν ήμουν κάτοικος το 2015 και νομίζουν ότι ήμουν κάτοικος. Ας δούμε τι θα πει ο δικαστής».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0