Football Talk

«Τρέλα» για Πόνσε: Ποιους τοπ Αργεντίνους ξεπερνά ο φορ της ΑΕΚ μέσα στο 2024; (video)

«Τρέλα» για Πόνσε: Ποιους τοπ Αργεντίνους ξεπερνά ο φορ της ΑΕΚ μέσα στο 2024; (video)

Πρώτο θέμα στην ισπανική AS έγινε ο Εζεκιέλ Πόνσε της ΑΕΚ και ο λόγος είναι ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει μέσα στο 2024, καθώς έχει αφήσει πίσω του τεράστια ονόματα!

Η ΑΕΚ έχει βρει στο πρόσωπο του Εζεκιέλ Πόνσε τον άνθρωπό της, καθώς ο 26χρονος Αργεντινός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας κατά ριπάς για την «Ένωση».

Έχει πατήσει το… γκάζι τα μέσα Ιανουαρίου και μετά και αισίως μετράει δέκα γκολ στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί. Μάλιστα, φαίνεται πως η φόρμα του δεν έχει περάσει απαρατήρητη, με την ισπανική AS να κάνει μία ξεχωριστή αναφορά στον παίκτη της ΑΕΚ.

Αυτά τα δέκα γκολ που έχει σημειώσει μέσα στο 2024, τον καθιστούν πρώτο σκόρερ μεταξύ των Αργεντινών ποδοσφαιριστών, με τον Πόνσε να ξεπερνά στην εν λόγω λίστα «βαριά» ονόματα, όπως αυτά των Λαουτάρο Μαρτίνες και Πάουλο Ντιμπάλα, με αμφότερους να έχουν από εννέα.

Τι γράφει, μεταξύ άλλων, το ισπανικό μέσο για τον Εζεκιέλ Πόνσε;

«Στην αρχή της τρέχουσας σεζόν δυσκολεύτηκε, αλλά η αλλαγή του έτους συνδυάστηκε με ένα υπέροχο σερί. Μετράει δέκα γκολ τα τελευταία επτά ματς, ενώ ξεχωρίζει το χατ-τρικ απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά και τα γκολ του με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σερί του στο σκοράρισμα έχει αποτυπωθεί και στον βαθμολογικό πίνακα, με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια δεύτερη, πάνω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο φορμαρισμένος Πόνσε είναι έτοιμος για τα ματς της τελικής φάσης του πρωταθλήματος που ακολουθούν».



Στη σχετική λίστα, όπου ο Πόνσε «φιγουράρει» πάνω από τους Μαρτίνες και Ντιμπάλα, υπάρχει και ο Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης, με επτά γκολ.

πονσε_πινακας_as.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0