Football Talk

Βόμβα: Η Εισαγγελία ζητά πέντε χρόνια φυλάκιση στον Αντσελότι!

Βόμβα: Η Εισαγγελία ζητά πέντε χρόνια φυλάκιση στον Αντσελότι!

Την φυλάκιση του Κάρλο Αντσελότι για τέσσερα έτη και εννέα μήνες φαίνεται πως έχει ζητήσει η Επαρχιακή Εισαγγελία της Μαδρίτης, για εξαπάτηση του Δημοσίου!

Και ξαφνικά… χαμός. Η Επαρχιακή Εισαγγελία της Μαδρίτης ζητάει τη φυλάκιση του Κάρλο Αντσελότι για περίπτωση που αφορά την εξαπάτηση του Δημοσίου Ταμείου για τα έτη 2014 και 2015, με το ποσό ανέρχεται στα 1.062.079 ευρώ.

O προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για δύο αδικήματα εις βάρος του Δημοσίου Ταμείου από την πρώτη του θητεία στο σύλλογο. Τι συνέβη τότε; Αν και ο Αντσελότι είχε δηλώσει την ιδιότητά του κάτοικος Ισπανίας, με έδρα τη Μαδρίτη, κατέγραψε στις φορολογικές του δηλώσεις μόνο την προσωπική αμοιβή εργασίας που λάμβανε από τη Ρεάλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αντσελότι παρέλειψε να δηλώσει τα έσοδα από τα δικαιώματα της εικόνας του για τη διετία 2014-2015, κατά την πρώτη θητεία του στη Ρεάλ. Ο ίδιος εμπλέκεται στην προσομοίωση δικαιωμάτων εικόνας σε επιχειρήσεις που δεν έχουν πραγματιστική δραστηριότητα και εδρεύουν εκτός Ισπανίας, κάτι που αποσκοπούσε στη συγκάλυψη του πραγματικού δικαιούχου των εν λόγω εισοδημάτων και μέσω του οποίου απέφυγε τους φόρους στην Ισπανία, αλλά και εκτός συνόρων.

Επιπλέον, κατηγορείται ότι υπέγραφε ιδιωτικά συμβόλαια παραχωρώντας τα δικαιώματα της εικόνας του σε επιχειρήσεις έναντι χρηματικών ποσών, ενώ αργότερα φέρεται πως τροποποιούσε τις συμφωνίες αυτές για να μειώσει σε σημαντικό βαθμό το κόστος! Τέλος, υποστηρίζεται ότι εκχώρησε το 50% των δικαιωμάτων της εικόνας του στη Ρεάλ, διατηρώντας παράλληλα τα δικαιώματα μέσω αδιευκρίνιστης εταιρικής σχέσης.

Κάπως έτσι, κατηγορείται πλέον για φοροδιαφυγή ύψους 1.602.079 ευρώ, με την Εισαγγελία της Μαδρίτης να ζητάει τη φυλάκιση του Ιταλού τεχνικού για τέσσερα έτη και εννέα μήνες. Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Και όλα αυτά, ενόψει της ρεβάνς της «Βασίλισσας» με τη Λειψία για τους «16» του Champions League (06/03, 22:00).




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0