Football Talk

Η γκολάρα του Εμπαπέ με «θύμα» τα... δίχτυα του Ρεμίρο! (video)

Η γκολάρα του Εμπαπέ με «θύμα» τα... δίχτυα του Ρεμίρο! (video)

Έχει ακούσει πολλά τελευταία, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εδώ για την Παρί και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ακόμη κι αν χρειαστεί να σκίσει, κυριολεκτικά, τα αντίπαλα δίχτυα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ταξίδεψε το βράδυ της Τρίτης στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης. Οι Παριζιάνοι που έχουν… κολλήσει στις ισοπαλίες στη Ligue 1 στις τελευταίες αναμετρήσεις, στην Ευρώπη παρουσιάζουν ένα πιο σοβαρό πρόσωπο.

Κάτι που έγινε και στη ρεβάνς με τους Ισπανούς. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Μπορεί τελευταία ο Γάλλος σούπερ σταρ να παίζει λιγότερο υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε, αλλά στην Ευρώπη δηλώνει βροντερά το «παρών».

Με δύο δικά του γκολ η Παρί έκανε το 2/2 και έφυγε για τους «8» του Champions League. Ο Εμπαπέ κλείνει τα αυτιά του σε σχόλια περί απόδοσης, δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα και την οδηγεί από το χέρι. Αυτό φρόντισε να κάνει και χθες «φωνάζοντας» πως είναι ξανά εδώ, σκίζοντας στην κυριολεξία τα δίχτυα της εστίας του Ρεμίρο μετά το τρομερό σουτ που εξαπέλυσε στο πρώτο γκολ της βραδιάς!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0