Football Talk

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Εμπαπέ... καυτός, την οδήγησε στα προημιτελικά! (video)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Εμπαπέ... καυτός, την οδήγησε στα προημιτελικά! (video)
Ο Κίλιαν Εμπαπέ είχε... κέφια στην Ισπανία και με δύο δικά του γκολ, οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (05/03, 2-1), με την οποία η γαλλική ομάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Σαν Σεμπαστιάν και έτσι νίκησε με... σβηστές μηχανές την τοπική Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1, συνολικό σκορ: 4-1).

Για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, ήταν σε εξαιρετικό βράδυ ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος με δύο γκολ, οδήγησε την ομάδα από το Παρίσι, στα προημιτελικά του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στην αναμέτρηση, αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την πρόκριση και στο 15’ απλοποίησαν την κατάσταση για τον εαυτό τους.

Με μία έξυπνη πάσα, ο Ντεμπελέ βρήκε τον Εμπαπέ, ο οποίος εκτέλεσε και ευστόχησε, για το 1-0 των Παριζιάνων στο 15’.

Μάλιστα, ο σούπερ σταρ της Παρί, «τελείωσε» οριστικά την πρόκριση στο 56ο λεπτό, όταν υποδέχθηκε την μπάλα από τον Κανγκ Ιν-Λι και πλάσαρε εύστοχα, για το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη βραδιά και το 2-0 της ομάδας του.  

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Αλγκουασίλ, ήταν να μειώσει, με τον Μερίνο στο 89’. Ο Ισπανός μέσος, διαμόρφωσε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ματς. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σοσιεδάδ (Αλγκουασίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλδια (77’ Πατσέκο), Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μέντες (61’ Τουριέντες), Θουμπιμέντι (83’ Ολασαγκάστι), Μαρίνο, Κούμπο, Μπέκερ (61’ Μπαρενετσέα), Ογιαρθάμπαλ (77’ Αντρέ Σίλβα).

Παρί Σεν Ζερμέν (Ενρίκε): Νταναρούμα, Χακίμι (83’ Σολέρ), Μπεράλντο, Ερναντέζ, Νούνο Μέντες (61’ Μουκιελέ), Ζαΐρ Εμερί, Βιτίνια, Ρουίθ (77’ Ουγκάρτε), Ντεμπελέ, Μπαρκολά (46’ Κανγκ-Ιν Λι), Εμπαπέ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0