Football Talk

Δυο προκρίσεις… τελειώνουν, Κέιν και Εμπαπέ ξεφεύγουν! (video)

Δυο προκρίσεις… τελειώνουν, Κέιν και Εμπαπέ ξεφεύγουν! (video)
Κιλιάν Εμπαπέ και Χάρι Κέιν «τελείωσαν» τις προκρίσεις των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα και παράλληλα... ξέφυγαν στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του φετινού Champions League!

Πρώτα ο Κιλιάν Εμπαπέ και λίγα λεπτά αργότερα ο Χάρι Κέιν. Αμφότεροι σκόραραν για δεύτερη φορά στη βραδιά, στις αναμετρήσεις Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρι Σεν Ζερμέν και Μπάγερν - Λάτσιο αντίστοιχα, έφτασαν τα έξι γκολ στο φετινό Champions League και πλέον βρίσκονται... χέρι - χέρι, στην 1η θέση των κορυφαίων σκόρερ της φετινής διοργάνωσης.

Αρχικά, στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης που διεξάγεται στη Χώρα των Βάσκων, ο Λι Κανγκ-Ιν επιχείρησε μία βαθιά μπαλιά, με την οποία βρήκε τον Εμπαπέ στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο τελευταίος πλάσαρε στην κλειστή γωνία για το 2-0 των Παριζιάνων, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για την ομάδα του, στα προημιτελικά του Champions League.  

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο Allianz Arena, όταν στο 66’, ο Κέιν πήρε το... ριμπάουντ, μετά από άστοχο σουτ του Σανέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 3-0, με την οποία οι Βαυαροί αγκάλιασαν το «εισιτήριο» που οδηγεί στην οκτάδα. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0