Football Talk

«Λουίς Ενρίκε, δεν πείστηκε κανείς!»: Ρώτησαν για τον Εμπαπέ και έκανε πως δεν καταλάβαινε! (video)

«Λουίς Ενρίκε, δεν πείστηκε κανείς!»: Ρώτησαν για τον Εμπαπέ και έκανε πως δεν καταλάβαινε! (video)

Ιδιαίτερη ήταν η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Λουίς Ενρίκε πριν το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον Ισπανό τεχνικό να αποφεύγει με… μαεστρία ό,τι αφορούσε τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Το… μονοπώλιο στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκάθαρα ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αφού ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει κάνει γνωστή την απόφασή του να εγκαταλείψει το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Και αυτό έγινε κάτι παραπάνω από εμφανές στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού παιχνιδιού της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία, για τη φάση των «16» του Champions League.  

Ο Λουίς Ενρίκε έδωσε «ρεσιτάλ» με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις αναφορικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ, τις οποίες απέφυγε

Στην αρχική προσέγγιση δημοσιογράφου για το τι περιμένει να δει από τον 25χρονο Γάλλο στο ματς, ο Ενρίκε έκανε λόγο για ομαδικό πνεύμα και συνολική αυτοπεποίθηση από όλη την ομάδα, προκειμένου η Παρί να φύγει με το «διπλό» από την Ισπανία.

Με τον Εμπαπέ, που είχε σκοράρει στο 2-0 του πρώτου αγώνα, να μένει είτε στον πάγκο είτε να βγαίνει ως αλλαγή νωρίς στα τελευταία ματς των Παριζιάνων, ο Ενρίκε ρωτήθηκε εάν η ομάδα θα πρέπει να μάθει να «ζει» χωρίς τον Γάλλο και στο Champions League.

Η απάντηση του Ισπανού τεχνικού; Ότι δεν άκουγε τη μετάφραση στη συγκεκριμένη ερώτηση, κάτι που έφερε ειρωνικά χαμόγελα, αλλά και γέλια στην αίθουσα. Και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μία περίπλοκη ερώτηση. Ο Κιλιάν Εμπαπέ εμπλέκεται; Οπότε, είναι σίγουρα περίπλοκη», με τον δημοσιογράφο να επαναλαμβάνει την ερώτησή του.

«Ο μεταφραστής δεν καταλαβαίνει την ερώτηση, μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει, παρακαλώ;», ήταν η απάντηση που έλαβε από τον Ενρίκε, ο οποίος συνέχισε να το διασκεδάζει, ψάχνοντας γύρω του για διαθέσιμο μεταφραστή.

Τελικά, προχώρησε σε κάτι σαν… απάντηση, λέγοντας:

«Ποιος ξέρει; Ίσως ναι, ίσως και όχι»!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0