Football Talk

«Έρχονται» το ημιαυτόματο οφσάιντ και το Goal Line Technology στην Ελλάδα; Αίτημα ΕΠΟ και Super League προς την κυβέρνηση!

«Έρχονται» το ημιαυτόματο οφσάιντ και το Goal Line Technology στην Ελλάδα; Αίτημα ΕΠΟ και Super League προς την κυβέρνηση!
Ανανέωση στη σύμβαση που υπάρχει με το VAR ζητούν ΕΠΟ και Stoiximan Super League, με παράλληλη αναβάθμιση του συστήματος. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε την Δευτέρα (04/03) και ανακοίνωσε την απόφασή της να προβεί σε ανανέωση της σύμβασης του VAR, που λήγει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά και στην περαιτέρω αναβάθμιση του συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ θα στείλει μαζί με την Stoiximan Super League επιστολή προς τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, προκειμένου να κανονιστεί συνάντηση, παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για να εισαχθεί στα ελληνικά γήπεδα τόσο το ημιαυτόματο οφσάιντ, όσο και η Goal Line Technology.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Δευτέρα 4/3/2024, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Επικύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, να σταλεί κοινή επιστολή από την ΕΠΟ και την Super League προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, και να ζητηθεί συνάντηση -παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση- με αντικείμενο την ανανέωση της σύμβασης για το VAR που εκπνέει τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος με την προσθήκη του ημι-αυτόματου οφσάιντ και της τεχνολογίας “goal line”».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0