Football Talk

Ποιο ιστορικό σερί, θρύλου του Ολυμπιακού, «κινδυνεύει» από τον Ελ Κααμπί; (video)

Ποιο ιστορικό σερί, θρύλου του Ολυμπιακού, «κινδυνεύει» από τον Ελ Κααμπί; (video)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε το 7/7, ξεπέρασε τον Αλέκο Αλεξανδρή και πλέον, μόνο ένας έχει μεγαλύτερο σερί, σε ολόκληρη την ιστορία του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, μετά το 3-0 επί του Βόλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα της ομάδας του.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε σε έβδομο διαδοχικό παιχνίδι, φτάνοντας μάλιστα τα δέκα γκολ σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.

Ποιον παίκτη των «ερυθρολεύκων» κατόρθωσε να ξεπεράσει; Τον Αλέκο Αλεξανδρή, όταν τη σεζόν 2001/2002 σκόραρε σε έξι σερί αναμετρήσεις. Ο μόνος που μετράει πλέον καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Σιδέρης, που είχε βρει δίχτυα σε δέκα σερί ματς, σκοράροντας 17 φορές.

Ο… χορός των γκολ για τον Ελ Κααμπί ξεκίνησε κόντρα στον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική και συνέχισε σκοράροντας απέναντι σε ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και, αισίως, τον Βόλο, ενώ ενδιάμεσα τα δικά του τέρματα στις δύο αναμετρήσεις με την Φερεντσβάρος έστειλαν τον Ολυμπιακό στους «8» του Conference League.


Αν συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα, δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεπεράσει τον Σιδέρη, αφού θέλει γκολ σε ακόμη τρία συνεχόμενα παιχνίδια για να τον «πιάσει». Και βρίσκεται στην ανάλογη φόρμα, έχοντας μάλιστα αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ της κανονικής διάρκειας με 15 γκολ. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0