Football Talk

Νάπολι - Γιουβέντους 2-1: «Μάγος» Κβαρατσχέλια, killer Ρασπαντόρι, και σε μια... χαμένη σεζόν, στο -3 απ' την εξάδα! (video)

Νάπολι - Γιουβέντους 2-1: «Μάγος» Κβαρατσχέλια, killer Ρασπαντόρι, και σε μια... χαμένη σεζόν, στο -3 απ' την εξάδα! (video)
Η Νάπολι έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τα πατήματά της και προσπαθεί να... σώσει ό,τι σώζεται! Τεράστια νίκη εντός έδρας, λύγισε τη Γιουβέντους (03/03, 2-1) με τον Κβαρατσχέλια να «μαγεύει» και τον Ρασπαντόρι να... καθαρίζει στα δύσκολα!
Σαφώς και δεν είναι επιτυχία, η περσινή πρωταθλήτρια να «κυνηγά» την είσοδό της στην εξάδα, για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κρίνοντας, όμως, από το πόσο στραβά ξεκίνησαν όλα για τη Νάπολι, κάθε βήμα είναι σημαντικό. Πόσω μάλλον, όταν συνδυάζεται με μία τόσο μεγάλη νίκη, σε ντέρμπι απέναντι στη μισητή της Γιουβέντους!

Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 2-1 (03/03) μέσα στην έδρα τους, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Serie A, και βρέθηκαν στο -3 από την έκτη θέση και την Αταλάντα, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Το φοβερό «μονοκόμματο» σουτ του Κβαρατσχέλια στο 42ο λεπτό, «άνοιξε» τον δρόμο προς τη νίκη. Ο Κιέζα ισοφάρισε στο 81', αλλά ο Ρασπαντόρι «τελείωσε» το ματς στο 88ο λεπτό, παίρνοντας το ριμπάουντ, μετά το χαμένο πέναλτι του Όσιμεν.


 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Φραντσέσκο Σκαλτσόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι (65' Όστιγκαρντ), Ζεσούς, Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Τραορέ (65' Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (65' Ρασπαντόρι), Κβαρατσχέλια (90+3' Λίντστρομ, Όσιμεν.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο, Καμπιάσο (66' Γουεά), Μιρέτι (76' Νόνγκε, αλλ. 90' Ντανίλο), Λοκατέλι, Αλκαράθ (90' Μίλικ), Ίλινγκ (76' Γιλντίζ), Κιέζα, Βλάχοβιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0