Football Talk

Έξαλλος ο Τερίμ για τη διαιτησία: «Άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!» (video)

Έξαλλος ο Τερίμ για τη διαιτησία: «Άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!» (video)

Σχόλιο για την διαιτησία του Χρήστου Βεργέτη έκανε ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό. «Θέλω να μάθω πόσες φορές έχει διακοπεί το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο» ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Στο flash interview που ακολούθησε την ολοκλήρωση του παιχνιδιού του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2, ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορούσε να «κρύψει» τον εκνευρισμό του για το τελικό αποτέλεσμα, και έκανε σχόλιο για τη διαιτησία, στεκόμενος στις συνεχείς διακοπές που επηρέασαν το παιχνίδι και τον ρυθμό των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δημιουργήσαμε πολλές τελικές. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα για τους διαιτητές. Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Θέλω να μάθω πόσες φορές έχει σταματήσει το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Δεν ξέρω τι να πω. Πολλές καθυστερήσεις σήμερα στο παιχνίδι. Στο πέναλτι, με τους τραυματισμούς και γενικά μέσα στο ματς. Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό. Εμείς θέλουμε να παίζουμε, άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Δείτε τι ανέφερε στο παρακάτω βίντεο:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0