Football Talk

Λουτσέσκου: «Τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα ανταπεξέλθουμε»

Λουτσέσκου: «Τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα ανταπεξέλθουμε»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ, επί της Λαμίας (2-0, 03/03), η οποία τον έστειλε και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα πέρασε το «εμπόδιο» της Λαμίας και… σκαρφάλωσε στη κορυφή της βαθμολογίας (2-0, 03/03).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Λουτσέσκου μίλησε για την δύσκολη αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε καλή ομάδα, συγχαρητήρια στον προπονητή τους. Σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι στη φιλόδοξη Λαμία. Είχαμε υπομονή, ανοίξαμε την άμυνα και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους με το σουτ του Τάισον, ήμασταν άτυχοι που δεν σκοράραμε νωρίτερα. Είναι κρίμα που δεν εκμεταλλευτήκαμε πιο νωρίς κάποιες καταστάσεις.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, μπορεί να μην είναι θεαματικό αλλά θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία. Υπάρχουν αποφάσεις που μπορεί να ευνοήσουν μία ομάδα. Θέλουμε όλα τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο, δεν είμαστε μόνο εμείς αλλά και ομάδες με οργάνωση και ποιότητα, κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής θα είναι δύσκολο. Ερχόμαστε από δύσκολο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια, ακολουθούν και τα ματς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ αλλά θα ανταπεξέλθουμε». 

 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0