Football Talk

Μαγιόρκα – Τζιρόνα 1-0: Η αστάθεια συνεχίζεται και η Μπαρτσελόνα έχει... ευκαιρία!

Μαγιόρκα – Τζιρόνα 1-0: Η αστάθεια συνεχίζεται και η Μπαρτσελόνα έχει... ευκαιρία!

Η αστάθεια της Τζιρόνα τον τελευταίο καιρό είναι φανερή και τα αποτελέσματα καθόλου επιθυμητά. Η Μαγιόρκα εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση την Κυριακή (03/03, 1-0) και την κέρδισε για 2η συνεχόμενη φορά εντός έδρας, στο 2024, ενώ δείχνει πλήρως προετοιμασμένη για τον τελικό του Copa del Rey.

Η εικόνα της Τζιρόνα στις τελευταίες αγωνιστικές δεν θυμίζει σε τίποτα τις αρχικές θαρραλέες και γεμάτες πάθος εμφανίσεις της. Έχει χάσει τον ρυθμό της, με τις αντιπάλους της να... μυρίζονται την αστάθειά της και να αντιδρούν πιο άμεσα.

Κάπως έτσι, και η 15η πλέον Μαγιόρκα, επιβλήθηκε με 1-0. Η έλλειψη συγκέντρωσης των Καταλανών και η σύγχυση στην αμυντική γραμμή δημιούργησαν ευνοϊκές συνθήκες για την γηπεδούχο.

Στο 33’ ο Κοπέτε βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, διεκδικώντας το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και στέλνοντας την μπάλα στην κορυφή της εστίας, σε μια εξαιρετική προσπάθεια.

Το γκολ αμφισβητήθηκε, μιας και υπήρχαν υποψίες για χέρι στο χτίσιμο της επίθεσης, όμως ύστερα από χρήση του VAR, οι αμφιβολλίες «εξανεμίστηκαν» και μέτρησε κανονικά.

Αν και τόσο χαμηλά στην κατάταξη, η Μαγιόρκα έχει αρχίσει να προκαλεί αίσθηση. Με τις πρόσφατες εμφανίσεις της δείχνει πυγμή και ότι έχει ότι απαιτείται για να κερδίσει τον τελικό του Copa del Rey, στον οποίο ξαναβρέθηκε μετά από τέσσερις δεκαετίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαγιόρκα (Χ. Αγκίρε): Ράικοβιτς, Γκονζάλες, Βάλιεντ (54’ Βιντάλ), Ραΐγιο, Κοπέτε, Λάτο, Σάντσεθ (54’ Μορλάνες), Μασκαρέι (78’ Σάμου Κόστα), Ροντρίγκεθ (69’ Ντάρντερ), Λάριν (68’ Πρατς), Μουρίκι

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα, Κόουτο, Γκαρθία Ε., Χουάνπε, Γκουτιέρεθ, Ρομέρο (78’ Στουάνι), Γκαρθία Α., Τσιγκάνκοφ, Μαρτίν (55’ Πόρτου), Σάβιο, Ντόβμπικ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0