Football Talk

Κηφισιά-Παναιτωλικός 2-2: Ισοπαλία, αλλά... ματσάρα και το μικρό αβαντάζ για τα «καναρίνια», παρέμεινε! (video)

Κηφισιά-Παναιτωλικός 2-2: Ισοπαλία, αλλά... ματσάρα και το μικρό αβαντάζ για τα «καναρίνια», παρέμεινε! (video)

Η Κηφισιά με τον εκπληκτικό Οζέγκοβιτς, προηγήθηκε δύο φορές, με τον Παναιτωλικό να βρίσκει σε ισάριθμες περιπτώσεις, απαντήσεις για να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό (2-2). Σε δεινή θέση η Κηφισιά, διατηρούν ένα μικρό αβαντάζ τα «καναρίνια».

«Ντέρμπι παραμονής» και παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία στην Καισαριανή επεφύλασσε η τελευταία στροφή (26η) της Stoiximan Super League, μεταξύ της Κηφισιάς και του Παναιτωλικού.

Με παρουσία πολλών φίλων του Παναιτωλικού στις κερκίδες του «Μ. Κρητικόπουλος», οι φιλοξενούμενοι ήλπιζαν σε νίκη που θα τους προσέφερε ώθηση ενόψει και της ρεβάνς ημιτελικού με τον Άρη (6/3, 19:00).

Ωστόσο και η ομάδα της Κηφισιάς, επιθυμούσε να πιστοποιήσει την καλή αγωνιστική εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών και να φτάσει σε μία νίκη που θα της «έβαζε» φτερά, ενόψει της επικείμενης έναρξης των play out. To παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν στιγμές, να ανοίξουν το σκορ με την Κηφισιά να είναι η ομάδα που θα το καταφέρει και αυτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 23’. Το γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση στους παίκτες του Κώστα Μπράτσου με τον Μενέντες να χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν την ανάπαυλα.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με επεισοδιακό τρόπο καθώς ο Μάκης Μπελεβώνης που βρίσκεται στο τεχνικό τιμ των Αγρινιωτών αποβλήθηκε με τον διαιτητή της συνάντησης, Γκορτσίλα να προειδοποιεί πως δεν πρόκειται να δώσει εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι εάν δεν αποχωρήσει από τον πάγκο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με εμφανή διάθεση να βρουν γκολ ισοφάρισης πράγμα το οποίο κατάφεραν στο 54’ με τον Ζοάο Πέδρο να σκοράρει από κοντινή απόσταση.

Η χαρά του Παναιτωλικού κράτησε στην κυριολεξία δύο λεπτά, με τον Οζέγκοβιτς να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στο 56’ σημειώνοντας το 12ο φετινό του τέρμα στη Stoximan Super League. Τραγική η αντίδραση της άμυνας της ομάδας του Γιάννη Πετράκη στη φάση του δεύτερου γκολ της Κηφισιάς


O Παναιτωλικός έβαλε ρίσκα στο παιχνίδι του, με τον Ζοάο Πέδρο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 76’ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Πέδρο στο 76’ το κατάφερε ο Μλάντεν στο 77’ φέρνοντας το παιχνίδι εκ νέου στην ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ για να βρουν το γκολ που θα τους έδινε ένα πραγματικά σπουδαίο τρίποντο με το 2-2 ωστόσο να διατηρείται μέχρι το τέλος και τον Παναιτωλικό να διατηρεί και ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της έναρξης των play out.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Πως σε αυτή τη μάχη παραμονής θα πέσουν κορμιά.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια (52’ Γιόβαντσιτς), Σολόα, Κρισιούμα, Μενέντες (81’ Τετέι), Μπιφουμά (68’ Κλωναρίδης), Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77’ Καρέλης), Λιάβας (64’ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (72’ Πέρες), Ντουάρτε (72’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι, Ζοάο Πέδρο, Λομονάκο (64’ Σενγκέλια)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0