Football Talk

Άρης - ΑΕΚ 3-3: «Αυτοκτονία» στο 90+7', πέταξε βαθμούς και πρωτιά, σε ματς... έπος! (video)

Άρης - ΑΕΚ 3-3: «Αυτοκτονία» στο 90+7', πέταξε βαθμούς και πρωτιά, σε ματς... έπος! (video)
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος! Η ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, έχασε την πρώτη θέση και μπαίνει ως δεύτερη στα Play Offs! Ο Άρης «πάλεψε» έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και με πέναλτι του Μορόν στο 90+7', «έγραψε» το τελικό 3-3 (03/03) μετά από χέρι του Βίντα! Τεράστια ευκαιρία με τον Ρότα, λίγο πριν λήξει το ματς!

Η ΑΕΚ «κρατούσε» τρεις πόντους... χρυσάφι στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά ίσως στην τελευταία φάση του ματς με τον Άρη, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, «πέταξε» τους δύο!

Ο Λορέν Μορόν διαμόρφωσε το 3-3 (03/03) ως τελικό σκορ ενός φοβερού ματς, με ανατροπή στην... ανατροπή και ισοφάριση στο 90+7', μετά από χέρι του Βίντα!

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ «μπαίνει» στα Play Offs ως πρώτος, αφήνοντας την ΑΕΚ στο -1 από την κορυφή, με την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Κουέστα, όμως, απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Κάλενς από τη μικρή περιοχή!

Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 15ο λεπτό. Ο Άμραμπατ ανατράπηκε από τον Μοντόγια εντός περιοχής, ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, για το 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 41ο λεπτό, αλλά ο Κουέστα απομάκρυνε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Λιούμπισιτς, από το... μισό μέτρο! Και αφού «κράτησε» το σκορ στο 0-1, λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε και το 1-1!

Η άμυνα της ΑΕΚ «πιάστηκε» στον ύπνο, ο Ανσαριφάρντ βρήκε τον Φετφατζίδη στον κενό χώρο και αυτός, αφού πέρασε και τον Στάνκοβιτς, ισοφάρισε για τους «κίτρινους»!

Ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το... πόδι κολλημένο στο γκάζι και στο 49', έφερε «τούμπα» το ματς, με τον Κίκε Σαβέριο, που πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Στάνκοβιτς!

Η χαρά του Άρη, όμως, κράτησε μόλις λίγα λεπτά, καθώς στο 55', ο Ντομαγκόι Βίντα από πλάγια θέση και μετά από φάση διαρκείας, έφερε ξανά το ματς στα ίσα, «γράφοντας» το 2-2!


Το momentum «άλλαξε», γύρισε προς την πλευρά της ΑΕΚ και στο 68', πήρε ξανά το προβάδισμα, κάνοντας ανατροπή στην... ανατροπή!

Ο Ελίασον έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, βρήκε ιδανικά τον Πόνσε και αυτός, με «καρφωτή» κεφαλιά, έκανε το 2-3 για την ΑΕΚ!

Όλα έδειχναν, πως το συγκεκριμένο γκολ, θα έκρινε και το ματς, αλλά έκαναν λάθος!

Στο 90+5', ο Σουλεϊμάνοφ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Γιόνσον απομάκρυνε με κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Βίντα!

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπέδειξε αμέσως την «εσχάτη των ποινών» και ο Λορέν Μορόν, που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε «γράφοντας» το 3-3 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φατόρε, Φαμπιάνο (46' Ρόουζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλς (68' Βέλεθ), Βερστράτε, Παναγίδης (82' Σουλεϊμάνοφ), Φετφατζίδης (68' Ρουπ), Σαβέριο, Ανσαριφάρντ (46' Μορόν).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα, Γιόνσον, Λιούμπισιτς (63' Πινέδα), Ελίασον (73' Σιμάνσκι), Άμραμπατ (63' Πισάρο), Μάνταλος (64' Τσούμπερ), Πόνσε (72' Αραούχο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0