Football Talk

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Ο… αγέραστος Τάισον έστειλε τον «Δικέφαλο» στην κορυφή (video)

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Ο… αγέραστος Τάισον έστειλε τον «Δικέφαλο» στην κορυφή (video)

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει γκολ στη Λαμία και το παιχνίδι έμοιαζε για… ασπρόμαυρη γκέλα. Όμως ο Τάισον ήταν εκεί για να χαρίσει τη νίκη στον «Δικέφαλο», μέχρι ο Μπάμπα να «κλειδώσει» το παιχνίδι (2-0, 03/03).

Η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, βρήκε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Λαμία.

Ο «Δικέφαλος» δεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση και το γκολ έμοιαζε να μην έρχεται, όμως ο Τάισον «σκούπισε» και ο Μπάμπα «καθάρισε» για ένα ιδιαίτερα σημαντικό «τρίποντο». 

Ο Σαμάτα παραλίγο να γίνει μοιραίος, χάνοντας την φάση της… χρονιάς.

Δυνατά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Τάισον να βρίσκει μέσα στην περιοχή τοn Μεϊτέ, αλλά ο χαφ του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, στο 12ο λεπτό.

Ο Σαμάτα έχασε μάλλον την ευκαιρία της χρονιάς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε με την μπάλα μπροστά σε κενή εστία στο 25ο λεπτό. Όμως δεν πέτυχε καλά την μπάλα και έχασε μία μοναδική ευκαιρία.

Στο 59’ ο «Δικέφαλος» βρέθηκε κοντά στο γκολ, με τον Τόμας να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Το γκολ τελικά ήρθε από τον 36χρονο Τάισον. Με ένα άπιαστο συρτό σουτ, η μπάλα κατέληξε απευθείας στα αντίπαλα δίχτυα, για το 1-0.

Το παιχνίδι έβαλε για… ύπνο ο Μπάμπα, με υπέροχη κίνηση εντός περιοχής και ένα εξαιρετικό τελείωμα για το 2-0, στο 90+2’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοζέλεφ, Αμάραλ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνες, Τσιλούλης, Μάλτσι, Σλίβκα  

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίφκοβιτς, Σαμάτα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0