Football Talk

Ολυμπιακός – Βόλος 3-0: Άνετη νίκη, 6Χ6 ο Μεντιλίμπαρ και τώρα… play – off! (video)

Ολυμπιακός – Βόλος 3-0: Άνετη νίκη, 6Χ6 ο Μεντιλίμπαρ και τώρα… play – off! (video)

Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Βόλου με 3-0, απόλυτος πρωταγωνιστής ξανά ο Ελ Κααμπί, που σκόραρε δις και «υπέγραψε» την 6η διαδοχική νίκη του Μεντιλίμπαρ. Στους 57 οι «ερυθρόλευκοι» και στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Κρήτη!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να υπολογιζόταν και πριν από την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, ως το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει τον Βόλο, όμως ουδείς στο «στρατόπεδο» των «ερυθρολεύκων» είχε λησμονήσει την αναμέτρηση του 2022.

Τότε που οι γηπεδούχοι είχαν μείνει στο 1-1 στο «σπίτι» τους απέναντι στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και επικράτησε με 3-0, με χαρακτηριστική ευκολία.

Η κατάσταση μάλιστα απλοποιήθηκε από το 6ο λεπτό, όταν ο Μπαριέντος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Χτύπησε πολύ άσχημα στο πρόσωπο τον Μασούρα, μάτωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού, αποβλήθηκε ο αρχηγός του Βόλου, για πρώτη φορά μετά από μία τριετία.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα στο 27ο λεπτό. Σέντρα του Όρτα, έκανε μία μικρή επαφή με την μπάλα ο Ελ Κααμπί και το έβδομο διαδοχικό παιχνίδι, στο οποίο βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ήταν γεγονός.

Το 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μαροκινό να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός έριξε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε με τον Μασούρα στο 56’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω του VAR για φάουλ του Ρέτσου, και περιορίστηκε στη συντήρηση δυνάμεων.

Kαμία από τις επτά εντός εστίας τελικές προσπάθειές του, δεν κατέληξαν στα δίχτυα μέχρι το 80', αλλά ο Γιόβετιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 87'.

Και κάπως έτσι, με ένα ακόμη γκολ να ακυρώνεται, αυτό του Ποντένσε, στο 89', ο Μεντιλίμπαρ έφτασε τις έξι διαδοχικές επιτυχίες, εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων. Στους 57 πλέον ο Ολυμπιακός, στο -3 από την κορυφή, μετά την ισοπαλία του Άρη και της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγα, Ρέτσος (60' Μπιανκόν), Αμπι, Ροντινέι (60' Γιόβετιτς), Ορτα, Εσε (60' Αλεξανδρόπουλος), Τσικίνιο (73' Ναβάρο), Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Καμπί (73' Ελ Αραμπί).

Βόλος: Κόβακς, Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Λούνα, Καμπς (46' Κίτσος), Μπαριέντος, Αμίν Ασεχνούν (76' Ταχάτος), Κάλβο Ολιβέρα (59' Μπερτόγλιο), Κόμπα (83' Ασλανίδης) και Μωραϊτης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0